Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Myko Client Hata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The Contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attemping to run has been corrupted.PLease obtain another copy of the file , verify its integrity , and try again.

Arkadaşlar clientini indirdim Myko nun.Kurmak için tıkladım şifre felam istedi.
MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT bu şifreyi yazdım sonra kurulum sihirbazı yükledi sonra esas kuruluma geçecektiki bu hatayı verdi.Nedir ne yapmak gerekir acaba ?[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
onmilyonyüzbin kez silip yükledim.
bilgisayardan çakmayan biri de değilim.
gittim farklı isimlerle kaydettim şunu yaptım bunu yaptım olmadı.
aklıma sadece ya o tavsiye ettikleri linkteki dosya bozuk yada 98'de yüklenmiyor ihtimalleri geliyor.
Çünkü o ss lerde xp üzerinde göstermişler hep...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat,
Yaşanmamış demektir...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Windows Xp.
Geçen topiclerde bişey görmüştüm Malezyta sunucularına giriş diye.Md5 diye bi programdan bahsediyordu.Onuda denedim abi olmuyo yaa.Aynı hatayı veriyor.Uninstall ettiğim halde aynı hata yaa.Ne yapacam ben.Off...[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
download accelerator plusla denedim, flashgetle denedim.
olmuyor ya delirecem

said:
DraculaVigorous, 09 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
1. basamak : bilgisayarın kabloları çıkar
2. basamak : pencereyi aç
3. basamak : aşağıyaa bak gelen geçen var mı diye
eğer yoksa 4. basamak. varsa 1. basamağa geri dön
4. basamak : kasayı aşağıya at.
[signature][hline] Sorgulanmamış hayat,
Yaşanmamış demektir...

Mesaj tarihi:
Of abi nolcak bu yaa.5kb la indireni denicem.Donwload acceleratorda bekliyor iyiki silmemişim.%50 de bekliyor onu gece bırakacam açık sabaha kadar indirmez ama bi %75 felam olur.Herhalde 14 temmuza yetişir.Artık başka yol yok.Onda da aynı hatayı verirse Myko yatar benim için uğraşamam.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
Sakin o durumları bilirim biraz önce bende yaşadım adam bana direk yalancı dedi iftira attı myko değil diye
ama hırsının kime olduğunu unutma ben nasıl o adam gidip bişey yapmazsam sende gidip malezyaya adamlara bişi yapamassın[signature][hline]CrawLing in my skiN
Mesaj tarihi:
Laooooo ..
Fılaşget, davnlaod akkeliretır, getrayt vs. ile çekerseniz tek parça halinde çekin. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.... parçaya böldürmeyin. Yoksa hata verebilir.. :D

Yada en iisi ie ile download edin. Ek program kullanmadan yani.[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
Mersin'deyim.
Fatih sen bana kargo ile göndersene ya. :P
alıcı verecek parasını de :P

Bi de şu indirdiğin linki versene tam .exe olanı
(Bu arada zaten ben parçalara böldürmem.Bölüm sux :P
[signature][hline] Sorgulanmamış hayat,
Yaşanmamış demektir...

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 11 Temmuz 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm. Görünce Fatih bey'e söylerim
:-p[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
Offf.
İndirdiğimi tek parça halinde indirmiştim.
Abi başka bişeydenmi war acaba sorun.Eksik niye insin.

Şimdi 5kb ile indireni deniyom işte.%76 larda felam yarın sabaha tamam olur o.Oda aynı şeyi yaparsa harap oluruz.(Formatmı atsam acaba)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
  • Yeni Oluştur...