NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 The Contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attemping to run has been corrupted.PLease obtain another copy of the file , verify its integrity , and try again. Arkadaşlar clientini indirdim Myko nun.Kurmak için tıkladım şifre felam istedi. MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT bu şifreyi yazdım sonra kurulum sihirbazı yükledi sonra esas kuruluma geçecektiki bu hatayı verdi.Nedir ne yapmak gerekir acaba ?[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yükleme yaparken, hedef klasörünün sorulduğu yerde bir değişiklik yaptın mı? PS: Henüz bende download aşamasındayım, o yüzden aklıma bi bu geldi.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hedef klasöürünü sormuyor. Şimdi eski Ko yu uninst ettim.Yine aynı hatayı veriyor.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aynı sorun bende de var. işletim sistemim 98 acaba ondan mı? çünkü 3 kere farklı sitelerden indirdim farklı farklı klasörlere gene de aynı hata (İndirme sırasında klasör değiştirmedim.)[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Silip tekrar yükledinmi?[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nerowarden senin sistem ney acaba? (işletim sistemi)[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 onmilyonyüzbin kez silip yükledim. bilgisayardan çakmayan biri de değilim. gittim farklı isimlerle kaydettim şunu yaptım bunu yaptım olmadı. aklıma sadece ya o tavsiye ettikleri linkteki dosya bozuk yada 98'de yüklenmiyor ihtimalleri geliyor. Çünkü o ss lerde xp üzerinde göstermişler hep...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Windows Xp. Geçen topiclerde bişey görmüştüm Malezyta sunucularına giriş diye.Md5 diye bi programdan bahsediyordu.Onuda denedim abi olmuyo yaa.Aynı hatayı veriyor.Uninstall ettiğim halde aynı hata yaa.Ne yapacam ben.Off...[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence biz o 5kb ile indirilebilen asıl sunucudan indireceğiz...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zuhahaha ya oda çalışmassa?[signature][hline]CrawLing in my skiN [Bu mesaj Reflective tarafından 11 Temmuz 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi hatalı çekmiş işte, corrupted diyo, windows'la çektiğim her yüz şeyden 25'nde olur bu, tavsiyem yeniden çekmendir, özellikle hatalı dl'yi onaran bi programla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 download accelerator plusla denedim, flashgetle denedim. olmuyor ya delirecem said: DraculaVigorous, 09 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki: 1. basamak : bilgisayarın kabloları çıkar 2. basamak : pencereyi aç 3. basamak : aşağıyaa bak gelen geçen var mı diye eğer yoksa 4. basamak. varsa 1. basamağa geri dön 4. basamak : kasayı aşağıya at. [signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Of abi nolcak bu yaa.5kb la indireni denicem.Donwload acceleratorda bekliyor iyiki silmemişim.%50 de bekliyor onu gece bırakacam açık sabaha kadar indirmez ama bi %75 felam olur.Herhalde 14 temmuza yetişir.Artık başka yol yok.Onda da aynı hatayı verirse Myko yatar benim için uğraşamam.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sakin o durumları bilirim biraz önce bende yaşadım adam bana direk yalancı dedi iftira attı myko değil diye ama hırsının kime olduğunu unutma ben nasıl o adam gidip bişey yapmazsam sende gidip malezyaya adamlara bişi yapamassın[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 download acceleratorla deneme nero ben de denedim2 kez download acceleratorla. dün de flashgetle denedim o da olmadı. yakında kabloları kemirecem... 5kb yolu gözüktü heralde bize. o da olmazsa yukarda yazdığım 4 basamaklı scripte geçecem :D[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aarkadaşım neredesin hangi (server diyesim geldi) şehirdesin aynı şehirdeysek gönderiyim dicemde bu ihtimal çok düşük[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Laooooo .. Fılaşget, davnlaod akkeliretır, getrayt vs. ile çekerseniz tek parça halinde çekin. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.... parçaya böldürmeyin. Yoksa hata verebilir.. :D Yada en iisi ie ile download edin. Ek program kullanmadan yani.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mersin'deyim. Fatih sen bana kargo ile göndersene ya. :P alıcı verecek parasını de :P Bi de şu indirdiğin linki versene tam .exe olanı (Bu arada zaten ben parçalara böldürmem.Bölüm sux :P [signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 11 Temmuz 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tmm. Görünce Fatih bey'e söylerim :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ana unutmuşum ben çarşamba antalyaya gidiyom. Kirpi çalışır bi tane indirdiyse ondan alırım euhuheueh Kirpi Ltd şti. :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ftp://download2.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050527.exe Bende yarın saat 17:00 de antalya'ya gidiyorum. Salı günü geri dönücem...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yani3 gün sonra mı geri dönüyon? istanbulda da görüşemedik, antalya da kısmet olmayacak herhal. neyse kirpiyle muhakkak görüş ama.[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Offf. İndirdiğimi tek parça halinde indirmiştim. Abi başka bişeydenmi war acaba sorun.Eksik niye insin. Şimdi 5kb ile indireni deniyom işte.%76 larda felam yarın sabaha tamam olur o.Oda aynı şeyi yaparsa harap oluruz.(Formatmı atsam acaba)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar