Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yeni şarkısı (FeeL GooD) çok hoşuma gitti klibi deseniz ayrı bi güzel eskiden pek dinlemezdim ama şimdi çok hoşuma giderek dinlediğim gruplardan biri. siz gorillaz hakkında ne dersiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 damon albart(blur-vokal) ın yan pojesi..konserlerini bile dev barkovizyon da animasyonla yapıolar..ilk albumdeki butun şarkıları murdoc-bass yazıvermiş,ayrıca bira manyagı..ikinci albumde ise noodle-gitar...ayrıca albumlerinin birbirine benzememesi de hoş bişey..yeniliklere açık bi grup..yakında belki filmi de cıkabilir benden solemesi.. [Bu mesaj sughnuk tarafından 10 Temmuz 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 feel good inc cidden inanılmaz güzel bir parça bence de.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 klipdeki degirmenli sahne falan alıp götürüyo insani:hmm: adamlar herşeyiyle muhteşem iş cıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben durmadan Clint Eastwood ve 19-2000 dinlerim. Dinlemediysen dinle süper :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 clint eastwood sarkıları hoştur..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 19-2000 çok hoş bi şarkıydı , diğer şarkılarını sevemedim :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar