Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"No instance servers are available."

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, benim sorunum instanceye girememem değil, karakterime girememem.
"Ne alakası var yaaa" diyecek olmayın sakın, sakinleşin, anlatayım.
Main karakterimle (Lvl 50 warlock) bir grup bulup Scarlet Monastery'e girmeye karar verdim, usanmıştım, bir kaç lvl 40a yardım edersem zaman geçer belki dedim. Pişman oldum tabi.
Library'e girdik, iki saniyede bitti, grup süperdi, ne biri öldü, ne de wipe yedik, herkes itemini aldı, ben de hs yapmaya usandığımdan direk logouta bastım. 20 saniye sonra da çıktım tabi.
Aradan bir kaç saat geçti, karakterimle tekrar girip Ironforge'ye hs yapmaya karar verdim, karakter ekranında seçtim karakteri, loading ekranı geçti, arkaplanda Scarlet Monastery'nin giriş resmi, bar dolduğunda tekrar karakter seçim ekranına döndüm, bir error yazısı karşımdaydı: "No instance servers are available."
"Tamam o zaman" dedim ben de, alt karakterimle girdim bikaç level atladım falan, sonra tekrar mainimle girmeye çalıştım, "No instance servers are available."
Belki de instance serverleri downdur dedim, bir kaç level daha atladım, sonra merak edip "/who scarlet monastery" yazdım, yirmi otuz kişi vardı listede. "OH BE" diye rahatlayıp tekrar denedim, "No instance servers are available."
Merak ettiğim, eğer "no instance servers are available" ise, bu kişiler nasıl scarlet monasterydeler? Diğer instancelerde de yirmişer falan kişi vardı, instance serverlerinde sorun yok demek. Başka birine oldu mu bu sorun, nasıl kurtuldular, wow-europe forumlarında bug olmasa (hesabımla giremiyorum =/) buraya yazmazdım, "git official forumlarda yaz kardeşim" falan demeyin lütfen, daha önce başka birisine olduysa nasıl geçti onu bilmem yeter (Zamanla, gm temasıyla, falan filan).
Bişey anlamadıysanız üzülmeyin, kendimi kolay anlatamam ben :).[signature][hline]
BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
----------------------------
w.k.a "FIRTINA1"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Why does it say "character with that name already exists / no instance servers available" when I try to log in?

If you see either of these messages while trying to log onto the game, wait ten minutes and try again. If this situation continues, please contact the Game Masters with another character through the "Help Request" menu.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim onu da :)
Alt karakterimle bi mesaj attım işte stuck tabından ticket olarak, " 'şu bu' 'no instance', gelin konuşun benimle napmalıyım, napabilirsiniz" falan diye;
Cevap (in-game maille geldi):
"Thanks for informing the situation about the servers, we are currently working on the problem which will be solved as soon as possible, blablablablabla, sorry that we cannot contact you with in-game mail, please try to contact a game master in game." gibi bişey. (Auto-message)
Eee, benim yapmaya çalıştığım da adamla konuşmaktı, bunlarda mı sorun var, bende mi anlayamadım...
Neyse alt karakterimle bir daha deniyeyim -_-
Bu gmler 24 saat online değil mi yoksa?
Edik: typo.
[hline]
Edit2: LOL
Server de çökmüş, ne güzel. İnşallah server gelince kurtarılır Lianath'ım :-P[signature][hline]
BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
----------------------------
w.k.a "FIRTINA1"

[Bu mesaj Hergonan tarafından 11 Temmuz 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hergonan tarafından 11 Temmuz 2005 05:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...