kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ya şu an winning 8 var. Ana menü objeleri match option vs ingilizce ama alt menüler ayarlar japonca. Bi dil ayarı falan varmı yoksa kaldıkmı böyle :) Takım seçicem ne olduğu anlaşılmıyo :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 keske bıraz bekleseydın patch lerı cıkana kadar artık gecmıs azcık japonca ogreneceksın o kadar :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ohoo şimdiki nesil çok şanslı. Bizim zamanımızda (WE4 zamanı) peç meç yoktu. İngilizce menüler ve Japonca kadrolarla oynardık. Edit mode'dan oyundaki oyuncuların en az yarısının ismini yazmıştık. Peç neymiş bee, getirin yine yazarım! Ya bu peç midir nedir, ne zaman çıkıyor? :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 zaman meselesi.sabreden derviş..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eh ben bı cd ye dogru duzgun yazabılcem su we8 ı yapamıyorumkı 3 tane dvd harcadım olmadııı dleırcem dvd kalmadı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yaw siz öbür topicte winning çevirmişiniz sizinki ing miydi? Bi yerde (sallıyorum) option ın ikinci seçenekten 3 e gir sağ yap solda ingilizce gibi bi tarif görmüştüm. Bunun internat versiyonu olması olasımı :) Çok şeymi istiyorum ehehe[signature][hline][email protected] [Bu mesaj kiddo tarafından 29 Ağustos 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kiddo tarafından 29 Ağustos 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: fizban, 29 Ağustos 2004 02:08 tarihinde demiş ki: hehe kiddo yalan o. bizimki ingdi de kendileri patchleyip çevirmişler. tamamen de ing değil, kadrolar yarı ing. yari ing ??? zidano-sama pasees to beckham-chan ... good cross , figo-sama passes to , ronaldo-kun one on one with the keeper , shoootoooooo , goooooll golgolgolgolgolgolgol[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Golgolgolgol diyo mu yine? We 7'de demiyodu galba. WE4'te falan direk "kira parasını unutma" derdi hatta :D[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 lol hatirladim onu harbiden we4 sayesinde japonca ogrenmistik o zamanlar simdi yeni nesil we'ciler cok sansli bakiyorumda oyunlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 we8 için sohbetleri buradan alalım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 isterseniz başlığı daha genel yapabilirsiniz ben yanıtımı aldım nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tabi az katkıda bulunun bakim:p resim mesim:p ona göre değiştiririz ;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Oooo kükriyeee demiyo artık ya spikerler...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 "atttingo hedingo şutto" diorlarmi ben oynamadim bunu daha :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Evet arkadaşlar , bekledik bekledik , kimimiz tanitim yazilari okudu , kimimiz screenshotlariyla kendini avuttu , ve şimdi playstation2lerinizi tekrar canlandıracak , sizi ekranlarınızın başına kitleyip saatlerce oynatacak Winning Eleven 8 , yeni özellikleri ile karşınızda , şuanki versiyonu japonca ingilizce versionu PES4 kasımda sizlere buluşacak fakat ben WE8 japoncayi aldim ve oynadim , gerçekten eski versiyonlara göre birçok artısı var yeni oyunumuzun.Öncelikle pas stilleri tekrar düzenlenmiş , hep ayaginin içiyle değil , o an nası uygunsa , dış , iç , üst , hatta hatta burun ile bile pas verebiliyor topçularımız , defanstan çevireceginiz topu "O" ya bastiginizda kornere atan oyuncumuz bu sefer geriye vurabiliyor , dönerek vole ile uzaklaştırabiliyor , yağut göğüs kontrol yapip çevirebiliyor , evet we7 de eksikligini hissettiğimiz bu hareketler tekrar düzenlenmiş ve oyunu daha gerçekçi kılmış.Oyucu değişiklikleri de gayet güzel bi şekilde modifiye edilmiş , hakem işaretini veriyor ve oyuncular ısınıyorlar , sonrasında çıkacak olan oyuncu geliyor çakıyor ve çıkıyor diğeri giriyor. Ve en önemli özellik artık hakeminde sahada gözüküyor olması , gerçekten güzel. Sarı kartlar okadar bolca değil artık , ayrıca saçma sapan pozisyonlara foul çalmıyor hakemler , yani hakemlerin yapay zekasi da tekrar düzenlenmiş ve gerçekten güzel bir seviyeye getirilmiş , yan hakemlerde açılabiliyor oyunda sahada gözükebiliyor. Evet gelelim bir gol attınız ama ofsayt , öyle lak diye ofsayt replay yapıp başlatmıyor oyunu tekrar , önce oyuncunuz seviniyor , seyirciler çığlıklar atıyor fakat yan hakem bayrağı kaldırıp ofsayt olduğunu söyleyince herşey duruyor , oyuncu üzüntülü bir ifade alıyor ve seyirciler de tepki değiştiriyor. Bir güzel özellik ise artık oyuncularımız saha temiz formayla girip gene tertemiz formalarla çıkmıyorlar , ayaklarında formlarında çamur izleri , lekeler gözükmekte. Gerçekten çok güzel olmuş buda. Kafa toplarında defans çıktığında eskiden ofansif oyuncunun hiçbi şansı yoktu , artık var. Kafa topunda çok güzel mücadeleyi görebilmeniz mümkün. Yeni hareketler eklenmiş ve kolaylaştırılmış , örnegin sağ analogu kendi etrafinda 360 derece çevirdğinizde oyuncu topun etrafında dönüyor ve devam ediyor.Büyük bi hızla depar basarken l2+r2 yaparak bianda durup herkezi şaşırtmanız mümkün. Gelelim Free Kicklerimize , oyunda belkide en begendigim ozellik diyebilirim bunlar için.. Freekickimizi atarken artik öyle ketun gibi atmiyoruz , isterseniz bir oyuncu topun önünden atlıyor diğeri vuruyor , isterseniz diğeri açıyor ve topa vuracak olan vuruyor. Şaşırtmacalarda eklenmiş , topu açacak gibi olan adama da şut çektirebiliyorsunuz freekicklerde , set kickerden bu 2 oyuncuyuda ayarlamaniz mümkün. Gerçekten çok hoşuma gitti bu yeni freekick düzenlemesi , grafiklerde tekrar düzenlenmiş , yeni grafikler daha net ve kas , yüz ,vücud yapisi daha belirgin hale getirilmiş. Kısacası we8 gene bi bombayi patlatmış ve çok güzel bi oyun hazırlamış , sizi TV başına kitleyecek. Not : %95 yazar : cmrownz[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi dediklerine aynen katılıorum..ama bana cok kotu gelen bi yanı war oyunun...duran toplarda top ceza sahasına girdiinde birden slow motion gibi bisii oluıyo we oyunnun butun gazına edilio...bnm oynadıım beta fln mıydı...yoksa bi option gibi bisii mi...ya da atraksion yapmaya clıstılar ama kotu mu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ole mix cıktı patch full ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 WE8 Turkiye Ligi : WE7 Turkiye'yi de chilavert hazirlamisti bunuda o yapiyor. Buyrun SSler:P.S : TV benim degil chilavertindir :p , yapim asamasinda henuz. Bitince piyasaya surecek , gorecegiz nasil olmus[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 işte bu .. pro evolutions soccer bu ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ortalar cok super olmuş.ama ceza sahasındaki karambollerde donma olayını sevmedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 WE8 icin ole mix vb. patchler bulabileceginiz biyer.. ftp://lomungtung.no-ip.com/ user : we pass : we kurulum sorunsalini da yazacagim[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omeruzun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadaşlar bende we8 dvd pc versiyonu var bana türkiye ligini nerden bulacağımı söylerseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu son dönemde yapılan anelkadır riberydir ondan sonra çıkan cd tam bir rezalet ben hayatımda bi oyunu oynarken bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum ve yemin ettim bu oyunu da bi daha oynamıycam arkadaşla karşılıklı oynarken delirdim resmen ya oyuncularun resmen özellikleriyle oynamışlar Milan ı resmen öyle bi takım yapmışlarki anlayın artık çevçenko kaka stam yetiyo bu takıma diğer oyunculara gerek yok mutlaka ama mutlaka gelişine vurulan şutlar direk kaleyi buluyo ve gol oluyo ortalya kullanırsan serbest vuruşu kaleci kafayı yiyo ve topa sadece bakıyo birisinin vurmasını bekliyo çünki eğer birisi vurmazsada kaleye giriyo top ota boka faul veriyo hakem ve oyunun resmen içine ediyo avantaja verdiği pozisyonlarda top 4 ayak değiştirdikten sonra topu kapıyorum ve faulu veriyo saçma yani herşeyi Pes4 oynarım hiç değilse sinirlerim bozulmaz ![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 turkiye ligi war bende ama master lig acılmıo loading ederken donuyo..acaba beklemek mi gerek baya ben hemen kapatıorum sıkılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pes ftw diyip kaciyorum =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar