Chuck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Buldunuz orda beleş interneti kullanın tabi :D Salı gunu ordaım bende :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 net cafe var tabi orda di mi=))[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Eksinin bilgisayarları ve wireless internet hedesi var diye biliyorum, somurun tabii =) Ben de yarın ordayım bugun kasamadım acıkcası gelmeye adam gibi grup yok ki kardesim =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 içeri girmek sorun olmadı galiba güneş=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ilk akşamdan saat 24.00'da bira satan yerlerin çoğu kapandı sadece sahildeki janjanlı barda ve kamp alanında bira satılmaya devam ediliyordu. ki 30luk tuborg sahilde 5.5 milyon,kamp alanında 3.5 milyon. eehhha yani. güvenliğin tavrına uyuz olduuuum.sokaktanmı toplamışlar bunnarı dicem ama arada bi iki doğru düzgün adam var.ama çoğunu zihniyeti "ewhea gel la parlak gel bi arayım üstünü ehha" uyuz oldum. şu an yemek standlarının hepsi açık değil,neden bilmiorum,o yüzden kahvaltı etmek isteyenler açık olan bi iki standın önünde uzunca bi kuyruk olurşturdu.bira ve sigarada bulmak dün geceki gibi zor fiyatlar bir müzik festivaline göre düşük ama hala gereğinden fazla pahalı bence. bu kadar adam bi arada olunca sürümden kazanacakları belli,niebu kada pahalı satıpta fiatlarımız ucuz diolarki uyuz olurum[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 şu an rockistanbuldan yazıorum bunu deli ortam gece clubber çaldı zaten böle gothic tipler yeah yeah fln yaptı süper yane, megadeth'i beklioruz arklarla.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yarın akşam megadeth için ordayım.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 su 1 ytl! oha oha sabah 750idi şimdi 1ytl çüş ya waffle yicektum 8 ytl ohaney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 elimde fazla bilet var satabilirim fiyat konusunda anlaşırız :) fazla elimde patlıycak ilgileniyosanız mesaj atın rockistanbulun orda buluşuruz[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 otopark var[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Valla otopark var delacım ama buzdolabı konusunda bişi demiim içeride sıkı yemek kontrolü var ,yani kamp alanından aldıgın birşeyle konser alanına giremiyorsun diyeyim sen anla o derece yani...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dela geçen seneden bildiğim kadarıyla, sadece birisini bırakmaya gelmiş olsan bile bagajı falan arıyorlar, yapamazsın tahminimce...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 evden sandviç falan da mı getiremiyoruz lan??[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Spidee görüldü. Urza görüldü, arabayla yanından geçerken "URZA !" dendi. Ama dönülmedi, bakılmadı. Dogmeat görüldü. Griz karşılandı. Bedava insanlar sokuldu. Davetiye alındı, verildi. Thanks to Bathory for choosing rockistanbul. Cheers.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oha nasıl soktunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sallama hiç, güvenlikte mind trick shield varmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Nereid'in kafasını arabanın arka kapısına vurup hasar verdiğim için üzgünüm. //Arabaya değil, Nereid'e hasar verdiğim için üzgünüm yanlış anlaşılmasın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 pfff, öznesi yok bunun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hoşuna mı gitti ? Gizli özneyi öğretmediler mi size bu arada.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 Haziran 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hayır, açıkçası rahatsız oldum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Alexi_Septimus, 22 Haziran 2005 03:20 tarihinde demiş ki: Hoşuna mı gitti ? Gizli özneyi öğretmediler mi size bu arada. GÖ yok orada.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Nereid'in kafasını arabanın arka kapısına vurup hasar verdiğim için üzgünüm. Lise diploması sahibi olmayan insanlarla tartışmaya girmemek lazım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Alexi_Septimus, 22 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki: Nereid'in kafasını arabanın arka kapısına vurup hasar verdiğim için üzgünüm. Lise diploması sahibi olmayan insanlarla tartışmaya girmemek lazım. hatta şöle diyelim iicene acık olsun kiiim diye sorulur cevap veriyorsa vardır. cümlenin yanına bi slash cizilip yazılır /ben die =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Alexi_Septimus, 22 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki: Nereid'in kafasını arabanın arka kapısına vurup [Bak burada birşey eksik, di mi alexican? Nereid'in kafasını hasar verdiğim olamayacağına göre] hasar verdiğim için üzgünüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben yorum yapmıyorum :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar