Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya bişi sorcam şimdi fanta bi rap festivali yapsa FANTAstic Boombastic die katılan gruplarda Ceza 50 Cent Immortal Dark tranquility Sex pistols Burzum Children of bodom Müslüm Gürses ne güzel olur dimi?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mt [Bu mesaj Einherjer tarafından 14 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mogwai gelemiyor, davulcu uf olmuş, iyileşemezmiş o güne kadar, şuymuş, buymuş... böhühe![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kurt cobain demiş birisi ölmedimi olm kurt cobain ehuaeuha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol trgdy allah da seni güldürsün ne Kurt Cobain'i len ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: trgdy, 24 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki: cok gizli yerlerden aldigim bilgilere gore geliek gruplar sunlarmiş kiss black sabbath iron maiden bunlar kesin olanlar ve freddy mercury kurt cobain jimmy hendrix ise anlasilmak uzere olan kisiler Ben gelmem abi, korkarım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 rock cehennem 2005 olmasın sizin dediğiniz? :D[signature][hline] [Bu mesaj prettyfly tarafından 15 Haziran 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Öss günü başlaması biraz saçma olmuş. Gerçi oraya gelenlerin ne kadarı öss ile ilgili tartışılır. Neyse ya megadeth 21 inde. kaçmaz bu konser. bir de megadeth ten sonra garbage çıkacak. nasıl olucak bilmiyorum çünkü ordaki megadethseverler(fanları) garbage çıktığında tepki olarak konser alanından uzaklaşırlar gibime geliyor. Headliner mı oldun ? alsana headliner demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ÖSS'den çıkıp oraya gideceğim, bence çok güzel olmuş, stres atmak için ideal..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kombine+kamp bilet isteyen varsa elimde var bi tane. 70 ytlye satıyorum.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 -skin -offspring -korn -the cure kesin geliyorlarmış...basın toplantısı falan olmuş öyle mi cidden?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O Rock'n Coke listesi abi..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Gelen varmı patiden şu anda?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sabah deli yağmur yağdı hadi hayırlısı[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 1 saatşr taksimde bişey yok valla[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hiç mi yağmadı yoksa yağdı durdumu? ulan sabahın 6 sındada mesajlaşılırmı be :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: zaidral, 15 Haziran 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kombine+kamp bilet isteyen varsa elimde var bi tane. 70 ytlye satıyorum. çok geç yaaa [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Haziran 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben birazdan atlayıp Taksim'e gideceğim, orda Sheref, Prawler falan oturup içecez, son servisle de Rockist'e gidicem..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: CthuLhu, 15 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: -skin -offspring -korn -the cure kesin geliyorlarmış...basın toplantısı falan olmuş öyle mi cidden? hiç biri gelmiyor rock istanbula. the cure tek başına gelecek bu arada.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tek başına?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet. bende dedim tek başınıza dolaşmayın gece o saatte dadanırlar diye ama :(. dinlemiyolar :/.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3 eylülde geliyor işte cure. bir festival'e dahil değiller.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 http://www.rockncoke.com/tr/anasahne.asp?ua=3&ui=2 yanlışları varsa düzelt ama rockncoke ta cıktıkları yazıyor direkt kendi sitelerinde...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 rockncoke a geliyor cure. rock istanbul icin eksisozlukten 4 gunluk kombine + kamp kazanmis bulunuyorum. gelirsem yarin aksam cikip gelicem bende.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Live from Rockistanbul, yihuu..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar