toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 MTV'de hergün yayınlanan bir şaka programı. Akılalmaz komik olaylar dönüyo. Her şakaya belli bir süre veriliyo ve bu süre içindeki sinirlerine en hakim olan kişi (yani dayanabilen) 100$ 'ı cebe indiriyor. Bu hafta Boiling Points Weekend. Mutlaka izleyin derim. Bazen gülmekten nefessiz kalıyorum (: Boiling Points[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yanlız bazen öyle şakalar yapıyolar ki dayanmak mümkün değil ya ben televizyon karşısında ayar oluyom :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 turkıyede yapsalar iste diyorum dırek kan govdeyı goturur[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bizimkiler gelemez ole ,delikanli saka kaldirmaz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 e oranın türkiye olmadığını da biliyorlardır zaten :) ama nigga bablara fazla bulaşmıyorlar :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eskı bolumlerde nigga yengenın teki saci basi yoldu sakacinin zor aldilar elinden hehe :)[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o gözlüklü adama kıl oluyorum. Tipi bile rahatsız etmeye başladı. Bir bölümde bu garsondu gelenlere "bana sipariş verin" diyodu onlardan siparişleri ve 20$alıyodu sonra hiç bir şey gelmiyolardı bu adamlara. Gidiyorlardı kasaya diyolardı "biz para verdik yemek nerde" Kasadaki bunlara biz sipariş almadık diyordu. Sonra bu gözlüklüyü buluyolardı adam da diyodu ben para almadım :) orada olsaydım dağıtırdım ha :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya ben hiç haz almıyorum izlerken. Sinirleniorum hatta.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sinir bozucu bir program.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence gayet eğlenceli.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu bi' ara ben açacaktım ama unutmuşum...Yav bazen çok sıkıcı olabiliyor insanların salak tepkisi o yüzden her zaman izlenesi olmuyo yani...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben kız arkadaş erkek arkadaş kıskandırma kısımlarına sinir oluyorum bide sinir taksi şoförleri var. ben delirdiğim için sonuna kadar dayanıp izleyemiyorum ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Geçen sıcak peynirli pizzayı tabağa ters koyup yapıştırma muhabbetş vardı. Adamlar iyi dayandı valla. Ben eliyle pizzayı alıp çevirdiği anda atlardım muhtemelen tezgahın arkasına. Kadının biri üzerine su fırlattı zaten :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar