Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Son günlerdeki artan geyik muhabetleri artık hat saffaya geldi,konu dı$ını bile solladık diyebilirim =) o yuzden geyık yapıcaklar lutfen burdan devam edelim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yani diorsunki : "Olta attım balık bekliyorum" :lol:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yıyenler de buray yazsın allah askına merak edıyorum:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 estagfirullah sadece bölumu daha cıddı yapmaya megilliyim yoksa kötuluk ve ben? hadi canım =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Pyro, 10 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: estagfirullah sadece bölumu daha cıddı yapmaya megilliyim yoksa kötuluk ve ben? hadi canım =) Doğru ben ayıp ettim. Pardon :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Walla hem geyikten tırstığım için, hem birazda diğer mod arkadaşların desteğini beklediğim için, herkese örnek olması gereken türden bişiler başlatmayı düşünüyorum ve sürekli erteliyorum, ama azcık daha vakit, henüz tasarım aşamasında :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kaksi hiç anlamamı$,adam ciddiye aldı ahah[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Heeee ciddiye mi alıcaktık? :P[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hadi Pyro' ya bi ceza verelim.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: KaKsi, 10 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Heeee ciddiye mi alıcaktık? :P linke tıkla sadece demek istedigimi anlıcaksın =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Murtaza, 10 Temmuz 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Hadi Pyro' ya bi ceza verelim. ümit önden abi buyur.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bütün forumlarla iligili 1 er topic açıcak. Bizzat kontrol edicem. 20 dakikası var... Anlaşıldı mı pyro? Bütün Bölümlerde en az 1 topic :D "Evet" cevabının olduğu postun saatinden itibaren 20 dk.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Pyro, 10 Temmuz 2005 22:40 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 10 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Heeee ciddiye mi alıcaktık? :P linke tıkla sadece demek istedigimi anlıcaksın =) Tıklamama gerek yokki, linkin nere gittini görebiliyom, olta attın balık beklion da, ben ciddi bişi yazdım artık bunu da geyiğe sarmayın yani, haksızmıyım?[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Murtaza, 10 Temmuz 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Bütün forumlarla iligili 1 er topic açıcak. Bizzat kontrol edicem. 20 dakikası var... Anlaşıldı mı pyro? Bütün Bölümlerde en az 1 topic :D "Evet" cevabının olduğu postun saatinden itibaren 20 dk. hayır eheh. nese kitlersenız iyi olur, fazla uzadı bu topic bazıları kızdı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kısmadım :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ehuhehehe linin nereye gittiğine bakıp "hehehe kim düşer lan buna" diye düşündükten sonra diğer sayfadaki işimi hallettim. Sonrada geri dönüp linke tıkladım hangi akla hizmet yaptıysam. Sazan türündenim kısmen taze sayılırım. Oltada kullandığınız yemi pek beğenmedim. Hayırlı olsun. Balık tuttunuz :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym yeni bir clan kurmuş tesadüf oraya girdim. Adını unuttum valla :P Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar