Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu divx formatlarını mpeg formatına çevirebilir miyim? çevirebilirsem görüntü kalitesi fln düşer mi? boyutu 1 cdye sığar mı? altyazıyı içine ekleyip kaydedebilir miyim? böyle kaydedip dvd playerda seyretmek istiyorum TVde o yüden soruyorum..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çevirebilirsin şurda http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22avi+to+mpeg%22&meta= çıkan programlardan biri işini görür elbelt görüntü kalitesini düşürmek zorunda değilsin, senin elinde ama görüntü kalitesiyle oynayarak dosyanın boyutunu küçültebilirsin alt yazı olayınıda bilen biri vardır, anlatılır birazdan :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tamam teşekkür ediyorum,altyazı olayı da aydınlatılabilirse denicem hemen.. TVde syretmek hem daa rahat hem büyük ekran,bi de pionerr müzik setine bağlıyorum amfisine üff sinema sistemi halt yemiş :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 altyazı diye arama yap rahat bulursun forumda çok sonuç çıkarsa vizyon bölümüyle kısıtla aramayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 vcd gear yada dr divx pek cok formati birbirine cevirir,ancak sen dvd playerde okutmak istiyosan dvd medya turune cevirmen lazim yada neroda programin cevirmesini beklemen lazim .evet altyaziyida virtual dub ile monte edebilirsin bunun icin pek cok baslik acildi burada istersen biraz incele[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dvd player da okutcam evet ama dvdye çekmicem yanlş anlaşıldı,mpeg olacak yine,tmm hepsini deniyorum ztn. aslında ben şu program iidir diye bir öneri bekledim ama denicez artk,bakalım sağlam program çıkarsa ben buraya yazarım benden sonrakiler yorulmazlar :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sana yarayacak programlar : dr divx virtual dub vcd gear subfilter nero bu siteyide incele bir [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 birşey daha sormak istiyorum vcd den mpeg formatına çevirir diyor veya tam tersi ikisini de dvd player okuyabiliyor ama aralarındaki fark nedir,görüntü,ses ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu senin encoude yaparkenki ayarlamalarina bagli ,istersen ole bir vcd yaparsinki hic bir divx yanina yaklasamaz yada 10-20 de bir oraninda ole bir kucultursunki ,asf dosyalarini bile arar olursun yani sana bagli bir olay[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Öne çıkan mesajlar