uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 köpek almayı çok istiyorumda 10 senedir 1 ay önce fln söyledim, bu arada evde 3 kişi yaşıyoruz annem, anneannem ve ben. annem ve ben istiyoruz anneannem kesinlikle karşı evden giderim köpek alınırsa diyor nasıi ikna edebilirim yardım edin goldenretriever istiyoruuuuummmmm![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 en iyisi emrivaki yapmak. alırsın bi tane yavru golden , ananene biraz kalsın alışamazsan geri veririz diye sallarsın . sonra zaten o yavru ananene iki puppy bakışı atsın en çok o sevmeye başlıcak köpeği.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aynen yavruyu kucagina ver bak nasi degisiyor fikri[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hemen anlatiyim ilgi anlanima giriyor . eğer evdekiler havlama sesine fln uyuz oluyorlarsa öncelikle Husky al derim hem yavruyken cok tatlilar . annenini ikna etmek istiyosna deki balkonda beslicem sana bi zaarari olmaz fln de sonra oda sevicekdir umarim koy balkona 2 3 gün dursun sonra annenen dicek eve alin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 emrivaki tabikide başka türlü ikna edebilecegini sanmıyorum..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oof of nasıl yapsam ya kabul edermi acaba? çok kararlı ya direk giderim evden diyor.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bence anneannen naz yapiyo =P Köpegi görünce ilk baslarda tepki göstersede, zamanla alisir eminim...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kıl,tüy..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla zor bi durum anne evet anneanane hayır annele beraber güc birligi yapın ikna etmeye calsın niye istemedigini söle ve needenleri teker teker yok edin annenle beraber bence[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bugün gittim araştırdım yarın kaporayı bırakacağım 10 gün sonrada alıyorum köpeği anneannem'de ikna olacak artık.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 en guzeli. olmadı bakarsın köpeği çok sevdin atamıosun , annaneni şutla :D (şaka tabi şutlama kadıncağzı)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ikna olur olur o 1 aylık goldenretriever'i kim görse dayanamaz. bu arada köpek ismi için tavsiyeleri bekliyorum :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! [Bu mesaj uncla tarafından 07 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya valla bende benim köpekime bi isim bulamadim :) pa$a diyorum efe diyrm ice diyorum $a$irdim falla :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Köpek İsimleri burası yardımcı olabilir. yaratıcı,ilginç ve güzel isimler var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ilk tercihim viski şu an için :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oh be ikna oldu =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 *!sevinir* hayırlı olsun..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 keske benimkilerde ikna olsa annem babam kesinlikle hayir diyo kardesimle ben bastiriyoruz ama iste super güc gibi bisi annemler :P yanliz isimlere baktim alkollü bütün icecekler var masallah =9[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aslında sizde haber vermeden götürseniz belki onların şirinliğine dayanamayıp kabul edebilirler riskli iş tabi =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 olmuyolar ya eskilerin inanışında kpek günah flan diolardı benim ananede 3 köpek yolladı o bahaneyle biri bizim diğerleri 2 teyzemlerin evinden ühü aklıma geldi duygulandım şimdi güzelim golden gitmişti( ata'ydı adı) edik: ikna etmişsin sevindim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 10 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 köpek, günah ? bu nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum. bu üzüldüm senin köpek için :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! [Bu mesaj uncla tarafından 10 Temmuz 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla az ağlamamıştım zamanında zaten o günlerden beri pek sevmem ananeyi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 uncla öyle düşünenler var. hatta öyle düşünen bazı kişilerin yanında besledim desem?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Allah sabır versin abi ne diyim, çok garip.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar