Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım.

uncla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
köpek almayı çok istiyorumda 10 senedir 1 ay önce fln söyledim, bu arada evde 3 kişi yaşıyoruz annem, anneannem ve ben. annem ve ben istiyoruz anneannem kesinlikle karşı evden giderim köpek alınırsa diyor nasıi ikna edebilirim yardım edin goldenretriever istiyoruuuuummmmm![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
en iyisi emrivaki yapmak. alırsın bi tane yavru golden , ananene biraz kalsın alışamazsan geri veririz diye sallarsın . sonra zaten o yavru ananene iki puppy bakışı atsın en çok o sevmeye başlıcak köpeği.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
Hemen anlatiyim ilgi anlanima giriyor .

eğer evdekiler havlama sesine fln uyuz oluyorlarsa öncelikle Husky al derim hem yavruyken cok tatlilar .

annenini ikna etmek istiyosna deki balkonda beslicem sana bi zaarari olmaz fln de sonra oda sevicekdir umarim koy balkona 2 3 gün dursun sonra annenen dicek eve alin diye :)
Mesaj tarihi:
emrivaki tabikide başka türlü ikna edebilecegini sanmıyorum..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
bence anneannen naz yapiyo =P
Köpegi görünce ilk baslarda tepki göstersede, zamanla alisir eminim...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Mesaj tarihi:
valla zor bi durum anne evet anneanane hayır annele beraber güc birligi yapın ikna etmeye calsın niye istemedigini söle ve needenleri teker teker yok edin annenle beraber bence[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
bugün gittim araştırdım yarın kaporayı bırakacağım 10 gün sonrada alıyorum köpeği anneannem'de ikna olacak artık.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
en guzeli. olmadı bakarsın köpeği çok sevdin atamıosun , annaneni şutla :D (şaka tabi şutlama kadıncağzı)[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
ikna olur olur o 1 aylık goldenretriever'i kim görse dayanamaz.
bu arada köpek ismi için tavsiyeleri bekliyorum :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !

[Bu mesaj uncla tarafından 07 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya valla bende benim köpekime bi isim bulamadim :)

pa$a diyorum efe diyrm ice diyorum $a$irdim falla :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Mesaj tarihi:
keske benimkilerde ikna olsa annem babam kesinlikle hayir diyo kardesimle ben bastiriyoruz ama iste super güc gibi bisi annemler :P yanliz isimlere baktim alkollü bütün icecekler var masallah =9[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
aslında sizde haber vermeden götürseniz belki onların şirinliğine dayanamayıp kabul edebilirler riskli iş tabi =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
olmuyolar ya eskilerin inanışında kpek günah flan diolardı benim ananede 3 köpek yolladı o bahaneyle biri bizim diğerleri 2 teyzemlerin evinden
ühü aklıma geldi duygulandım şimdi güzelim golden gitmişti( ata'ydı adı)
edik: ikna etmişsin sevindim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 10 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
köpek, günah ?
bu nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum.
bu üzüldüm senin köpek için :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !

[Bu mesaj uncla tarafından 10 Temmuz 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla az ağlamamıştım zamanında zaten o günlerden beri pek sevmem ananeyi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
  • Yeni Oluştur...