BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: BuRiAL_TR, 09 Temmuz 2005 04:33 tarihinde demiş ki: umarım bu projenizde diğerleri gibi fiyaskoyla sonuçlanmaz. .[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yani?[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok ya bu o tip bişey diil. gırgırına clan ve nicklerle alakalı. daha organize bişeyler yapıcaz yani ama şimdi söylemeyelim nickleri ve clanı bi garantileyelim sonra söyleriz.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Beyler cLan olacakmı ?Birde Myko nun paralı olması durumu warmı? Ona göre bende gelmek istiyorum Myko ya.Gelirsem Karus olurum ortama uymak için.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 HUMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 BEn de Gelirim ama olurum KARUStur.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi bu nedir NeroWarden kullanılıyor dedi ya. Acaba diyorum eski accountum felammı war orda.Yokhsa kim nerden bilsin nero wardeni.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Geçen gün paticiğe girdim çok fazla esti gaz yaptı yeri burası sanırım doğru yere yazdım dimi.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi züpper bi klan olalım isimlerde sadece sigara isimlerinden oluşsun:parlıament,winston, vb bence harika ama, geyiq olsun diye bafra. samsun maltepe olmasın :D ben ce süper klan lideri marlboro olur. :D ben de winston ligt nasıl ama : hihihih uyarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Burial kardes illa lafmı istiyosun.Niye baltalamaya calısıyosun bazı şeyleri.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: NeroWarden, 09 Temmuz 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Abi bu nedir NeroWarden kullanılıyor dedi ya. Acaba diyorum eski accountum felammı war orda.Yokhsa kim nerden bilsin nero wardeni. kirpicim mesajım bunaydı....[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Şurada muhabbet olmasada sadece ırk yazılsa olmazmı?[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 humannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 TABİKİ ORC OLACAZ LA BAŞKA BİŞİ OLUNUR MU ORRRRRRRRCCCCCCCCCCCC :D :D[signature][hline]lvl = 43 server = beramus national = karus class = assasin en iyi silahım = dual sword breaker +5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu gidişle Oec olıcaz Ozaman prov'unuz hazır Ben :D[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hep human oldum bu seferde ORC olal1m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Karus Sin :=)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yaw alla askına human olak yaw :D HUMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 el morad female mage in karizması başkaydı ama neyse ninja turtles olalım bundada karus olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: BuRiAL_TR, 09 Temmuz 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Geçen gün paticiğe girdim çok fazla esti gaz yaptı yeri burası sanırım doğru yere yazdım dimi. Peki neyi kastettin.Açık ol biraz.Gaza mı geldim demek istiyosun.Ne alaka anlamadım. Eğer anlama güçlüğü çektiysen biraz daha açık olayım.Kayıt için girdiğim account name kullanılıyor nasıl olur bir sorunmu war acaba şeklinde bir çıkıştı. Birde forum moderatorlugu için başvurmuşsun.İnsanlarla olan diyaloğun zayıf.Sakinleştireceğine savaş çıkarmak için uğraşıyosun. [Bu mesaj NeroWarden tarafından 09 Temmuz 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oooooooooooo herkes orc demiş.Orc olucaz galiba :)[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla benım ıcın farketmez ama. hadi bu seferde orc olalalım bari ORC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Beyler humanda adam gibi set görüntüsü var .Orc eyi degil yapmayın ya :) ??[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yaw etmeyin human olak gelin işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 El Karus olun :D hayvanlığın luzumu yok kardesım ya:D sız bence burda bırlık fln sağlayamözsınız bak gorucenız burıal haklı oncekıler gıbı fıyasko olur bu ya[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar