OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 USKO yu bıraktım..MYKO yu da sizle denemek isterim..Bunun için yarın myko yu indireceğim sabahtan..MYKO da da hackshield mevzusu var mı? Varsa hiç bulaşmayacağım ruh sağlığım için..
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 varmış lan. murtaza işletmiyosa. yine musallat oldu allahın belası hs[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya olm beyninin derinliklerindeki damarlarda alkol oranı fazla galiba senin?? niye işletim seni ya? var işte Hackshield...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Zuahhehahmamamahhejeje[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 konstrasyonunu ölçüyodum murtaza. bakim takip ediyo musun forumu. o kadar alan yetkilisi oldun.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Allaam..Allah kimsenin başına hackshield vermesin..İlla temelli bırakcaz oyunu....
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 niye bu kdr dert edıyorsunuz $u hs yi anlamadım? :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya hs'nin update yapmasını 10 dakika bekliyorum her dc olduğumda... Oyundan sıkılıyorum beklerken..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 alla alla bir sorunu olmayan ben mıyım $u hs le?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Şanslı seni...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Şanslı seni #2[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Şanslı seni... ee her gun du$ al sende öyle olursun lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yok abi olmayacak..Tez zamanda win98 e dönüş yapıp myko denemek lazım..
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bilgisayarın hızı ile ilgili bu H$ nin performansı..
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Duşla alakalıysa günde 2 kere almam lazım... :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hm gay hem de abaza bır alan yetkılımız var.hanı imam osursa cemaat sıcacak misaliyiz bizde lol ahah.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 pauhahehehe Lam bu sırada yeni gördüm. Win98 ile myko'nun ne alakası var?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: KomunistMilitaN, 10 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: bilgisayarın hızı ile ilgili bu H$ nin performansı.. tam olarak diil. download programı kullanıyosan fln kazaa vs. gibi bazı ayarları bozuyo galiba. formattan sonra düzeliyor hs.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Lol yaww...Sorun bu işte..Hackshield in yüklenmesi zaman maman almıyor..Yüklüo tamam da olmuyo girmio..MYKO da da varmış allaan belası..
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki: pauhahehehe Lam bu sırada yeni gördüm. Win98 ile myko'nun ne alakası var? win98=no sorun....win98=yes virüs..ama napalım yane myko deneme aşkım yandı tutuştu..öfff..saçmaladım kusra bakma
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 myko bu kdr bokluk cıkarıyorsa deimos acılınca bızım hucum etmemızle gocmesın tamamen?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Ya hs'nin update yapmasını 10 dakika bekliyorum her dc olduğumda... Oyundan sıkılıyorum beklerken.. 10 dk oha 15 -30 saniye arası deişiyor bende O_o[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve en fazla 5 sn sürüyor desem..... Başta fatih abi olmak üzere bütün pati ko alemi beni linç etme girişiminde bulunur mu acaba??? korkuyorumm :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: _catastrope_, 10 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve en fazla 5 sn sürüyor desem..... Başta fatih abi olmak üzere bütün pati ko alemi beni linç etme girişiminde bulunur mu acaba??? korkuyorumm :( Yoo bişi olmaz :D 2-3 gün öncesine ben win98 sahibiydim..Yine olacaım galiba..Yaw şu Bill Gates amca ne insafsız..Oyunu bile tanıtman gerekio resmen XP de..
Öne çıkan mesajlar