HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 orda buluşuruz o zaman...senin telefon bende vardı arayabilirsim aricam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bızım ıcınde eglenın Bende Ankarada ole artık ..Hatta konswerın vıdeosunu cekın bıze gonderın :)...Off off yaaa cok guzel olur kesınnnnn ..HADI eglenın cosun bakam :)[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben birazdan yola çıkıyorum , gelicem diyip de gelmeyenlere kafam girsin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben de orda olucam buyuk ihtimal isteyen biri pm ime cebini yollasin ararim konser oncesi bi gorurum patileri[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bir rezilliğimi anlatayım size... ilk girilen sıra dağıtıldı ya , ondan sonra tekrar girdik sıraya hani...işte biz en arkadaydık ilk sırada , sonradan en son koridora geçtik , neyse... işte saat 6 gibi TV8 kamerası göründü , elinde mikrofon tutan bi bağyan ve tam teçhizatlı kameraman arkadaşı bize doğru gelmeye başladılar...tabi zaten gazlanmış olan millet hönkürmeye başladı , ben de arkadaşımla "Dırim Titııır yöööeah" diye bağırdım...bağırmaz olaydım , kadın bana doğru gelmeye başladı... işte kadın geldi dibime mikrofonu uzattı , kamerada da kırmızı bi ışık yandı , içim ürperdi böyle...kadın sorulacak en gudik sorulardan birini sordu "Dream Theater sizin için ne ifade ediyor ?" hehe orda "Dream Theater insanın kendine yakışanı giymesidir" dedim kadın koptu :9 sonra toparladım bişeyler söyledim filan da cidden çok utandım , kızardım böyle...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 süpersin :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ahehuh çok güzel=)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tek kelime ile mükemmeldi ama çok kısaaa :-( ( tamam şarkılar uzun ama konser kısa :) ) ama hiç diilse gene gelceklerini sölediler. yaw bu adamlar işi bilio :D[signature][hline]üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kaçırdım..ağlicam.. arkadaşlarım gitti bi de çok güzeldi diolar.. boğazımda düğümlendi valla..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 home söylenmedi ama onun dışında süferdi :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 setlist secimi cok kotuydu, berbatti son 3 albumlerinin reklamini yapmaya calistilar gerek olmadigi halde geride gozu yasli dinleyicileri biraktilar sadece[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki: bir rezilliğimi anlatayım size... ilk girilen sıra dağıtıldı ya , ondan sonra tekrar girdik sıraya hani...işte biz en arkadaydık ilk sırada , sonradan en son koridora geçtik , neyse... işte saat 6 gibi TV8 kamerası göründü , elinde mikrofon tutan bi bağyan ve tam teçhizatlı kameraman arkadaşı bize doğru gelmeye başladılar...tabi zaten gazlanmış olan millet hönkürmeye başladı , ben de arkadaşımla "Dırim Titııır yöööeah" diye bağırdım...bağırmaz olaydım , kadın bana doğru gelmeye başladı... işte kadın geldi dibime mikrofonu uzattı , kamerada da kırmızı bi ışık yandı , içim ürperdi böyle...kadın sorulacak en gudik sorulardan birini sordu "Dream Theater sizin için ne ifade ediyor ?" hehe orda "Dream Theater insanın kendine yakışanı giymesidir" dedim kadın koptu :9 sonra toparladım bişeyler söyledim filan da cidden çok utandım , kızardım böyle... Abi peki senin 22.50'de bilgisayar başında işin ne !!!! Konser 23.55'de bitti ?!?![signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Volfied, 04 Temmuz 2005 01:25 tarihinde demiş ki: setlist secimi cok kotuydu, berbatti son 3 albumlerinin reklamini yapmaya calistilar gerek olmadigi halde geride gozu yasli dinleyicileri biraktilar sadece Harbi playlist kötüydü..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Spidee hala hayattamısın abi? bi ara yanyanaydık adamla sora bi baktım arkama geçmiş...en son adamı kaybettim bulamadım[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 En önde o izdihamda en son "Oksijen, oksijen" diye kıvranırken kontak attı ve gerilere doğru gitmeye başladım, tam o sırada Seandul aradı, ben de onun yanına gittim, canımı zor kurtardım =) Biramı, sigaramı içtim, Dream Theater izledim, keyif yaptım arkada =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hehe ben de onu soracaktım. o msg ı o saatte nasıl yazdın harbi ? playlist haricinde herşey ama herşey mükemmeldi. deli gibi home diye böğürdük anlamadı heralde abilerimiz :) ama ben hayatımda bi konserde bu kadar hırpalandığımı da hatırlamıyorum hani. geceden geriye, 2 milyona satılan sular ve görevliler sağolsn eriyip gitmemiz; portnoy'un iki metre öteye giden balgamları; petrucci'nin en öndeki elemanın tekine penasını verip 5-10 saniye gitarını çaldırması kaldı. bi space-dye vest çalmadılar ya alacakları olsun. bi de 2 sene sonra geliyolarmış öyle dedi labrie.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: jankis, 04 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: bi space-dye vest çalmadılar ya alacakları olsun. Kevin Mooresuz imkansızdı zaten çalmaları, çalmazlardı.. Benim asıl içimde Finally Free kaldı, en son onunla bitirmeliydiler bence =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: jankis, 04 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: hehe ben de onu soracaktım. o msg ı o saatte nasıl yazdın harbi ? playlist haricinde herşey ama herşey mükemmeldi. deli gibi home diye böğürdük anlamadı heralde abilerimiz :) ama ben hayatımda bi konserde bu kadar hırpalandığımı da hatırlamıyorum hani. geceden geriye, 2 milyona satılan sular ve görevliler sağolsn eriyip gitmemiz; portnoy'un iki metre öteye giden balgamları; petrucci'nin en öndeki elemanın tekine penasını verip 5-10 saniye gitarını çaldırması kaldı. bi space-dye vest çalmadılar ya alacakları olsun. bi de 2 sene sonra geliyolarmış öyle dedi labrie. o öndeki penasını verdigi herif dedigin ki$i grubun guide'ıydı =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 If I die tomorrow I'd be allright Because I believe That after we're gone The spirit carries on Offf ki ne offf.. Gerçi bunu çalarlarken hiç durmadan Finally Free'e devam ederler ve bitirirler diye bekliyordum ama olmadı :([signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart [Bu mesaj Spidee tarafından 04 Temmuz 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Spidee tarafından 04 Temmuz 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Playlist nasıldı ?[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla aklımda kalanlar as i am panic attack endless sacrifice in the name of god the root of all evil metropolis sacrificed sons solitary shell the spirit carries on fatal tragedy i calmadılar yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 asıl Home çalmadılar ya,o kadar bağırdım,duyuramadım sesimi:( Gerçekten güzel bir konserdi Octavariumdan çalınan şarkılar da fena değildi ama Octavariumda en iyisi Sacrifice Soul du Konserde en çok eğlendiğim,beni bitiren şarkılar Endless Sacrifice,In The Name of God,Spirit Carries on ve metropolis oldu...Her ne kadar patici kekibini göremediysem de neyse,olur bole şeyler,yalnız konser oncesinde sıraya girmiş milleti sıradan çıkarıp,caddeye sürüp tekrar içeri almaları tam anlamaıyla rezaletti,gerçi benim işime yaradı,dah aöne geçtim:) ama olsun..Portnoy süperdi,adam seyrederken ben yoruldum,Petruccinin hla sol serçe parmağını kirmak istiyorum,o nasıl bir yetenektir yahu..Klavyeci adını hatırlayamadım şu anda solosu mükemmeldi,kendimi klasik müzik konserinde hissettim o dönen klavyeden ben de istiyorum ya!!İmza için bir atakta bulunduk,konser sonunda,görevlileri peşimizde koşturduk ama sonuç alamadık:( ama olsun.. Ayrıca dediğim gibi Home ve Fatal Tragedy çalmamaları kötü oldu..BU ara This Dying soul da güzeldi... Bu arada otv8 muhabiri neysi yarabiim ,800 900 tane abaza türk genci birden kadına laf attı ehue,sırada kameraya ve muhabire tülü türlü yavşaklıklar yaptım,inşallah yayınlarlar da belki meşhur olurum ehue:D [signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! [Bu mesaj Khirsah tarafından 04 Temmuz 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 this dying soul u çalmadılarki bide seyircilerin i lav yu portnooooooy i lav yu portnoy diye bağırması iğrençti.ben olsam gelmezdim bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 playlist bence güzeldi ilk konserde çalmadıklarından çaldılar turnelerinde dikkat ediyolar buna. a fortune in lies bile çaldılar adamların majesticte çaldıkları şarkı :D. space dye vest çalmıcaklarını tahmin ediyodum learning to live le metropolis i istiyodum çaldılar huzurluyum[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: mkoko, 04 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki: this dying soul u çalmadılarki bide seyircilerin i lav yu portnooooooy i lav yu portnoy diye bağırması iğrençti.ben olsam gelmezdim bi daha Ehue soundchecki dinlemedin galiba saat 4:30 gibi:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar