Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater konseri, Paticik ekibi

Spidee

Öne çıkan mesajlar

bir rezilliğimi anlatayım size...

ilk girilen sıra dağıtıldı ya , ondan sonra tekrar girdik sıraya hani...işte biz en arkadaydık ilk sırada , sonradan en son koridora geçtik , neyse...

işte saat 6 gibi TV8 kamerası göründü , elinde mikrofon tutan bi bağyan ve tam teçhizatlı kameraman arkadaşı bize doğru gelmeye başladılar...tabi zaten gazlanmış olan millet hönkürmeye başladı , ben de arkadaşımla "Dırim Titııır yöööeah" diye bağırdım...bağırmaz olaydım , kadın bana doğru gelmeye başladı...

işte kadın geldi dibime mikrofonu uzattı , kamerada da kırmızı bi ışık yandı , içim ürperdi böyle...kadın sorulacak en gudik sorulardan birini sordu "Dream Theater sizin için ne ifade ediyor ?"

hehe orda "Dream Theater insanın kendine yakışanı giymesidir" dedim kadın koptu :9 sonra toparladım bişeyler söyledim filan da cidden çok utandım , kızardım böyle...[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
bir rezilliğimi anlatayım size...

ilk girilen sıra dağıtıldı ya , ondan sonra tekrar girdik sıraya hani...işte biz en arkadaydık ilk sırada , sonradan en son koridora geçtik , neyse...

işte saat 6 gibi TV8 kamerası göründü , elinde mikrofon tutan bi bağyan ve tam teçhizatlı kameraman arkadaşı bize doğru gelmeye başladılar...tabi zaten gazlanmış olan millet hönkürmeye başladı , ben de arkadaşımla "Dırim Titııır yöööeah" diye bağırdım...bağırmaz olaydım , kadın bana doğru gelmeye başladı...

işte kadın geldi dibime mikrofonu uzattı , kamerada da kırmızı bi ışık yandı , içim ürperdi böyle...kadın sorulacak en gudik sorulardan birini sordu "Dream Theater sizin için ne ifade ediyor ?"

hehe orda "Dream Theater insanın kendine yakışanı giymesidir" dedim kadın koptu :9 sonra toparladım bişeyler söyledim filan da cidden çok utandım , kızardım böyle...

Abi peki senin 22.50'de bilgisayar başında işin ne !!!!

Konser 23.55'de bitti ?!?![signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee hala hayattamısın abi?
bi ara yanyanaydık adamla sora bi baktım arkama geçmiş...en son adamı kaybettim bulamadım[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

En önde o izdihamda en son "Oksijen, oksijen" diye kıvranırken kontak attı ve gerilere doğru gitmeye başladım, tam o sırada Seandul aradı, ben de onun yanına gittim, canımı zor kurtardım =)

Biramı, sigaramı içtim, Dream Theater izledim, keyif yaptım arkada =)[signature][hline]Click!
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben de onu soracaktım. o msg ı o saatte nasıl yazdın harbi ?

playlist haricinde herşey ama herşey mükemmeldi. deli gibi home diye böğürdük anlamadı heralde abilerimiz :)

ama ben hayatımda bi konserde bu kadar hırpalandığımı da hatırlamıyorum hani.

geceden geriye, 2 milyona satılan sular ve görevliler sağolsn eriyip gitmemiz; portnoy'un iki metre öteye giden balgamları; petrucci'nin en öndeki elemanın tekine penasını verip 5-10 saniye gitarını çaldırması kaldı.

bi space-dye vest çalmadılar ya alacakları olsun.

bi de 2 sene sonra geliyolarmış öyle dedi labrie.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 04 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki:

Kevin Mooresuz imkansızdı zaten çalmaları, çalmazlardı..

Benim asıl içimde Finally Free kaldı, en son onunla bitirmeliydiler bence =)[signature][hline]Click!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 04 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
hehe ben de onu soracaktım. o msg ı o saatte nasıl yazdın harbi ?

playlist haricinde herşey ama herşey mükemmeldi. deli gibi home diye böğürdük anlamadı heralde abilerimiz :)

ama ben hayatımda bi konserde bu kadar hırpalandığımı da hatırlamıyorum hani.

geceden geriye, 2 milyona satılan sular ve görevliler sağolsn eriyip gitmemiz; portnoy'un iki metre öteye giden balgamları; petrucci'nin en öndeki elemanın tekine penasını verip 5-10 saniye gitarını çaldırması kaldı.

bi de 2 sene sonra geliyolarmış öyle dedi labrie.

o öndeki penasını verdigi herif dedigin ki$i grubun guide'ıydı =)[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

If I die tomorrow
I'd be allright
Because I believe
That after we're gone
The spirit carries on

Offf ki ne offf..

Gerçi bunu çalarlarken hiç durmadan Finally Free'e devam ederler ve bitirirler diye bekliyordum ama olmadı :([signature][hline]Click!

[Bu mesaj Spidee tarafından 04 Temmuz 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Spidee tarafından 04 Temmuz 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asıl Home çalmadılar ya,o kadar bağırdım,duyuramadım sesimi:(
Gerçekten güzel bir konserdi Octavariumdan çalınan şarkılar da fena değildi ama Octavariumda en iyisi Sacrifice Soul du
Konserde en çok eğlendiğim,beni bitiren şarkılar Endless Sacrifice,In The Name of God,Spirit Carries on ve metropolis oldu...Her ne kadar patici kekibini göremediysem de neyse,olur bole şeyler,yalnız konser oncesinde sıraya girmiş milleti sıradan çıkarıp,caddeye sürüp tekrar içeri almaları tam anlamaıyla rezaletti,gerçi benim işime yaradı,dah aöne geçtim:) ama olsun..Portnoy süperdi,adam seyrederken ben yoruldum,Petruccinin hla sol serçe parmağını kirmak istiyorum,o nasıl bir yetenektir yahu..Klavyeci adını hatırlayamadım şu anda solosu mükemmeldi,kendimi klasik müzik konserinde hissettim o dönen klavyeden ben de istiyorum ya!!İmza için bir atakta bulunduk,konser sonunda,görevlileri peşimizde koşturduk ama sonuç alamadık:( ama olsun..
Ayrıca dediğim gibi Home ve Fatal Tragedy çalmamaları kötü oldu..BU ara This Dying soul da güzeldi...

Bu arada otv8 muhabiri neysi yarabiim ,800 900 tane abaza türk genci birden kadına laf attı ehue,sırada kameraya ve muhabire tülü türlü yavşaklıklar yaptım,inşallah yayınlarlar da belki meşhur olurum ehue:D
[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 04 Temmuz 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

playlist bence güzeldi ilk konserde çalmadıklarından çaldılar turnelerinde dikkat ediyolar buna. a fortune in lies bile çaldılar adamların majesticte çaldıkları şarkı :D. space dye vest çalmıcaklarını tahmin ediyodum learning to live le metropolis i istiyodum çaldılar huzurluyum[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mkoko, 04 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
this dying soul u çalmadılarki
bide seyircilerin i lav yu portnooooooy i lav yu portnoy diye bağırması iğrençti.ben olsam gelmezdim bi daha

Ehue soundchecki dinlemedin galiba saat 4:30 gibi:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...