Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater konseri, Paticik ekibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 13 Haziran 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Nimloth ve Grimwolf da gelirse 9 oluyoruz, helena hanım bizimle takılır mı bilemiyorum =)

estağfurullah o ne şaa söz =]

şaka bi yana ben bilet almadım daha, bilet alır almaz yazın beni (bizi) listeye[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
hatta kap kadiri birlikte gelin ;)

kadir dt ye miksen gitmezmiş..
param yok demiyor da :)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Mesaj tarihi:
valla bende izmirden gelicem zor olcak ama ben bu gazla konser nerde olursa olsun giderim :P

Bide biz sabah 6-7 gibi istanbulda olcaz hemen parkormana gidicez siraya giricez. En once olmazsam olmaz yani....[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
Ey ahali, sabahın köründe kapıya gidip kapılar açılana kadar bekleme fikri hepinize uyar mı ?[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
çok erken =/

neyse ben hala biletimi almadım aldıktan sonra itiraz ederim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
ehehe. Yok walla erken fln degil. Zaten izmirden gelecegim icin isi riske atamam bakarsin bi asilik olur. Walla dt yi gormessen cok fena olurum. 7 aydir dt gaziyla yasiyorum zaten :)

We love you PORTNOOOY!!!!
We love you PORTNOOOY!!!!
We love you PORTNOOOY!!!![signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
Bana uyar sabahtan beklemek zaten yalnız gelicem bu gidişle yalnız istanbulu pek iyi bilmem birilerinin alması lazım gerekir[signature][hline]Stier-Morniel
Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
Mesaj tarihi:
Ya ben adamlari havaalaninda karsilamak istiyorum ama bi bilgim yok ne zamn gelirler nerde olurlar fln.

Nide bi gece once yunanistan konseri oldugu icin pazar gunduz gelirler. Adamlari ucakta gormek icin konser alanina gec gitmeyi goze alamam :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
said:
Morniel, 13 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Bana uyar sabahtan beklemek zaten yalnız gelicem bu gidişle yalnız istanbulu pek iyi bilmem birilerinin alması lazım gerekir

Biz hic bilmiyoruz bakalim napcaz. Sora sora parkorman bukunurmus[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
  • Yeni Oluştur...