Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E peki biz bu oyunu nasi oynicaz?

Bloodscalp

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi oyun ilk etapta sadece Amerika da çıkıyor.Benim gibi kısa vadede amerika ye gitmicek olanlar icin tek cozum netten siparis.Ama amazon,EB gibi siteler Türkiye ye oyun gondermiyorlar bildigim kadarıyla.Gameloaded gibi UK siteleri de oyun gelmedigi icin gondermez sanırım.Betacılar bile box olmadan oynayamicakmıs.
E peki biz napcaz??
Sosyal ağlarda paylaş

chipsbitsden oyunu al sana helal diyim..sanırım kimse farkında diil 2002nin başından beri,pre-orderlar başladığından beri hepsi tükendi..amerikada 350.000 kişi pre-order yaptı..yani siteler bunların hepsini bile karşılayamaycak çünkü sadecce 150.000 satışa snulacak..sizin bu oyunu almanızın ihtimali yok denecek akdar az..tek bir şansızınız var,op da amerikada tanıdık olması,ki o kişi bile bulamayabilir..

not:amazonb ve diğer sitelerden her türlü şeyi bu prograöla getirebilirsin: www.douwantit.com çok güvenilir merak etme..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası avatürkte getiremiyor:)oyun sadece amerikaya sunulduğu için çok az bir miktar getirebilecek..ben biliyorum ne kadar olacağını ama avatarlar arasında sırmış döyleyemiyorum..ama şunu söyliyim az miktar baya..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 23 June 2003 12:00 tarihinde demiş ki:
açıkçası avatürkte getiremiyor:)oyun sadece amerikaya sunulduğu için çok az bir miktar getirebilecek..ben biliyorum ne kadar olacağını ama avatarlar arasında sırmış döyleyemiyorum..ama şunu söyliyim az miktar baya..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:

Bu sır filan degilki Avaturkte ki yetkili kisi bundan belki 3-4 ay once bu forumda 200 adet gtirebileceklerini yazmıs ve avaturk.com dan ilk pre-order siparişi veren 200 kişinin oyuna sahip olabilecegini belirtmisti , sahsen ben acıp sordum mesela 15. sıradaymısım , ha bu olaylardan sonra 200 adet denilen rakam 10-20 ye duştuyse onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Demin AvaTurk'e telefon açıp ön sipariş verenlerin ismen tanıdığı Özgür Özalp ile konuştum. Oyunun Türkiye'ye geliş tarihi ve miktarının 26 Haziran dan sonra belli olacağını söyleyerek bu konuda ortaya atılan her türlü rakamın asılsız olduğunu belirtti ..

İsteyen istediği gibi yorumlasın ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xasf, 24 June 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
Demin AvaTurk'e telefon açıp ön sipariş verenlerin ismen tanıdığı Özgür Özalp ile konuştum. Oyunun Türkiye'ye geliş tarihi ve miktarının 26 Haziran dan sonra belli olacağını söyleyerek bu konuda ortaya atılan her türlü rakamın asılsız olduğunu belirtti ..

İsteyen istediği gibi yorumlasın ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:

Ben yazından ustume aldıgım payı adıma yanitlamak istiyorum , zaten dikkat ettiysen yazımda ben bundan 3-4 ay evvel ilk önsiparis formu doldurun diye avaturk ilan verdiginde 200 adet gelicegini soylemislerdi dedim ve bir degisiklik olduysa bilemiycem diyede eklemisim yazıma .. Bende zira aradım bugun ve banada aynı sana soylediklerini tekrarladılar , bundan sonraki tek yapabilecegimiz sey bekleyip dua etmek heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet..
Bu arada http://www.dvdboxoffice.com adresi biraz uğraştırsa da (kredi kartı faturanızın bir kopyasını faxlamanızı istiyor) beleş kargo servisi var.. Parasını bastırıp ben hızlısından istiyorum demek de mümkün tabi ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 23 June 2003 00:28 tarihinde demiş ki:
chipsbitsden oyunu al sana helal diyim..sanırım kimse farkında diil 2002nin başından beri,pre-orderlar başladığından beri hepsi tükendi..amerikada 350.000 kişi pre-order yaptı..yani siteler bunların hepsini bile karşılayamaycak çünkü sadecce 150.000 satışa snulacak..sizin bu oyunu almanızın ihtimali yok denecek akdar az..tek bir şansızınız var,op da amerikada tanıdık olması,ki o kişi bile bulamayabilir..

not:amazonb ve diğer sitelerden her türlü şeyi bu prograöla getirebilirsin: www.douwantit.com çok güvenilir merak etme..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:

Ben buldum ama çok pahalı olduğu içn almadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...