Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Astolath5, 10 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: dans eden eleman bir yıldız işaret ediyo orda solunda hemen(bize göre) oraya cd calardan cıkan anahtarı sokacan kasa acılıyo şifre nede açılıyo[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: sirinbaba, 10 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: sifreyi buldum Olm buldum diyene kadar söylesene çatlıcam birasdan[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Valla ben vazgeçtim yatıyorum hadi size iyi uğraşmalar.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Hell_Angel, 10 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: said: Astolath5, 10 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: dans eden eleman bir yıldız işaret ediyo orda solunda hemen(bize göre) oraya cd calardan cıkan anahtarı sokacan kasa acılıyo şifre nede açılıyo abi duvari anahtar ile dürtcen duvarın ordasında bir diktörtgen beliriyo. oraya mouse ile tıklayınca kasa geliyo önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orayı bizde buldukta kasa açılmıyo şifre yanlış diyo[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zaten sorunda şifrede işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hahaha bunca eziyet bir tornavida içinmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kaseti falan taktim kutuya pils lazim diyor.pil nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hll olsun müthiş düşünmüşler. bende başladım =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bumudur o kadar eziyet için bunu yapanlar kafam girsin emi[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 pil yatagın ayak ucunda duvara yakın yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kırmızı kutuya kafam girsin yüzük buldum tebeşir buldum.. sağ göze ne takcaz onu bulamadım..biri tam destek oyunun açılımını versede bizde gıcık olmasak[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yatagın basucunda perde tarafında yerde bi yüzük daa olcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orda kase var onun içinde bi yüzük bende kasayı bulamadım bi türlü...[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ha tamam buldum saolun ..ayıptır sorması kasa nerde[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kasa yok kafam girsin böle işe :([signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya şimdi o 2 yüzüğü çubuğu o kutuya takiosun açiosun sonra kaseti yerleştiriosun pili de eksik yere koyuosun. çalıştırıosun duvara film yansıtıo adam dans etmeye başlio bekle sakın bişeye basma kapanio çünkü, böle dans edecek sonralara doğru hemen sol altı gösterecek eliyle orda "+" işareti olacak sonra kapanıcak sen o + işaretini görünce mouse u oraya getir kapanınca video oraya bas bi kare çıkacak duvarda oraya basacan kasa çıkacak. şifrei 1994 ü gir sonra anahtarı kullan, açılcak tornavidayı al kapıya kullan ve bitir :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ohh bea saol.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mortis çok saol abi ya =) stres yaptım gece gece :D ohh.. 1994 ü nasıl bulduysanız :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o kadar uğraştık çıktık odadan, odanın dışında ne var göstermiyolar, o kadar uğraştan sonra kapının öbür tarafının güzel hatunlarla dolu olması falan gerekirdi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lan kaç patinin delirmesine yol açtım :) (zaten normaldik ya)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 beyaz cubuk yok lan yatakla yastıın arasında orda anahtar var perde arkasındada anahtar var yuzuk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Beyler herşeyi yaptım.Bu oyunu ılk oynadıgımda 2. yüzügü resimde gordugunuz yerde bulmustum sımdı neden yok ? 3 kere yeniden baslattım yok 2. yüzügü nasıl bulcam ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahada.. aynen senin dediğini diyecektim simdi ben de önceden oynadım 2. yuzuk ordaydı şimdi bulamıyorum (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 buldum. perdeyi aç kapa yapıyosun sürekli düşüyo :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar