deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İşlemcim amd athlon 2500. Mayısta anakart patlamıştı onu garantiye gönderdim. Anakart yapıldı geri geldi falan filan işte. Ondan beri işlemci felaket ısınıyo. Şu an 54ºC. Hatta geçen gün 57ºC oldu alet patlıyodu nerdeyse. Fanda da bi sorun yok. Aceba nedendir bu ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 islemci yuvasina oturmamis olabilir yada fanlarinda bir problem olabilir,kasa ici sicakligin ne acaba ,diger fanlarinin durumu ne ve psu nun arkasindan seni rahatsiz edici bir sicaklik geliyomu islemci cok onemli bir parca ,ciddiye alip bence bunu bir bilene gostermen en dogrusu olacaktir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 amd sempron bundled fan mi kullaniyorsun?eger oyle ise direk o fan i pencereden asagi firlat,git baska bir fan al.Gelmis gecmis en yetersiz fan o benim gorusume gore,2400 un fan i yetmeyince 1800 den artan coolermaster fanimi taktim,artik hersey yolunda(hatta bir de utanmadan 300 mhz OC yaptim)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 54 derece athlon 2500 için yüksek bir derece değil ki. hele bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ne var ki 54'te 57'de? Bisey olmaz, ama cok aklin kaliyorsa git Zalman'in cpu sogutucularindan al monte et, dusuk devirde cok sessiz ve default fandan etkili sogutma saglar, yuksek devirde calistirirsan da (devir ayarlayici geliyor yaninda) overclock bile edersin rahat rahat. Tamire gittiginde islemciyi sokup biseyler yapip geri taktilarsa termik macunu az veya cok surmus olabilirler, artmistir onun icin bikac derece, madem fanda sorun yok.. Ben Thermaltake Tower kullaniyorum opsiyonel 2 fanla beraber ama onun montaji ugrastiriyo biraz, anakarti komple cikartmak gerekiyor, alttan falan biseyler yapmak lazim cunku, LGA775'lerde gerekiyor en azindan. Ben ugrasirim dersen (ve kasana sigacaksa, ona dikkat :p) o daha iyidir. edit: Bu arada, islemci yuvasina oturmazsa bilgisayar acilmaz, heatsink yuvasina oturmazsa da bu ciddi bir temas ve isi alisverisi kaybi demek olur ve sicaklik birkac derece degil, 90'lara 100'lere cikar, bilgisayar da kendisini kapatir. Gereksiz korku salmanin alemi yok, basit bir termik macun vs. sorunudur, yaz geldigi icin sadece ortam sicakligina bagli olarak yukselmis bile olabilir hatta.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Temmuz 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benim 42-48 derece amd athlon xp 1700+ palomino :)) 1467 mhz artırmadım bi türlü[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 baggio da sölemiş ama ben termik konusunu bi incele derim tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar