Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

londra yolculuğum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın (10 temmuz 2005) doğduğum büyüdüğüm şehir londra'ya temelli geri dönüyorum klm-amsterdam aktarmali gidecegim ucagim 15:00'da kalkiyor yarin tahminen giremem belki wireless acar bakarim...

size artik cici cici fotograflar gonderirim..

-v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant

[Bu mesaj vesmor tarafından 10 Temmuz 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh zaten 10 temmuza girdik 1 saati gecti neyse sana hayırlı yolculuklar..:p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
ne guzel londraya gidiyosun,bende gidebilsem keşke:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
vay be...
temelli dönüyorsun demek...
bende dogdugum ve 5 yasina kadar bulundugum Almanya'da yasiyorum 3.5 senedir...
ama temelli diil kesinlikle ...
cesaret ve yürek ister o eheh =)
neyse iyi yolculuklar....[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Lylide
Mesaj tarihi:
Londraya gitmiştim 6 ay önce aklımdan 1 türlü çıkaramıyorum süper bi yerdi bence mutlaka 1 gün bnde gelicem.. temelli......... offf off[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..
Mesaj tarihi:
Yurdum gibisi yok valla. Başka yerde yaşayabiliceğimi peksanmıyorum.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

• Yeni Oluştur...