sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 boya :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: BonePART, 09 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki: hatta sana yavuz cetin-cheeroke yi gonderiyorum platin saclı karıların altında grand cheerokeee bögh midemi bulandırıo o şarkı.. ama öte yandan o da bir müzik. off.. saçını sarartıcaksan yanmamanı tavsiye ederim..ama bir kez papatya suyu dökerek hiç bişey olmaz zaten iki üç kez yapman lazım en az ki üşenir insan sanki.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kafana papatyayı döküp güneşe çık 3 gün ard arda gayet sararır, eğer açık kumralsan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence yapma sakın yani sarartma kafayı illa bi değişiklik yapcam diyosan vur 3 numaraya..... bu sıcaklarda en rahatı hem kızlarda hasta oluyo , hayır kendimden biliyorum ben ;)....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 everyone has a style dude[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: sheref, 09 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki: everyone has a style dude ...but nobody is perfect.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benımde saclarım kucukken sapsarıydı ve ssonra kumrallastı bende nostaljı yapmak ıcın saclarımı sarı yapmaya karar verdıgım donemde papatyayı kaynattıktan sonra ıcıne bırazda oksıjenlı su koydum (oksıdent olabılır )super oldu tam sarı oluosun hemde abzürt olmuo gayet dogal gayet hos:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 saç dfeğil olay sakalı boyamam lzm benim kızıla kızıl sakallı tosbaga cüce olucam olamıyom gittim kuaförlere fln bikaç yere tipler aynı lafı ediyo hehe cildin yanar saç boyama gibi olmaz fln e elalem nası boyuyo diyom bilen yok sux tabe :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hmm[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 iğrenç bir renk bence...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Katlıyorum...Cok çirkin bi renk[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi turanj o ya ne sarisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Black ice morart bence saçını Git birine göt ol :> en basiti hiç para fln vermeyede gerek yok :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Erutan, 09 Temmuz 2005 15:20 tarihinde demiş ki: oksijenli su :P +1[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 papatya syunu tavsiye etmem nedenı hem daha uzun vadede sonuç alırsın hemde arı faktöru var arkadaşlar. bizzat tanık oldugum bir olay. sizi çiçek zanedip biranda saldırya uğrayabilrisiniz. en guseli oksijenlı sudur. yanlız bunu homojen bir şekılde yapmaya diikat et. bir arkadaş sarartcam die tekbir tarafa yatıp yarı sarışın yarı kumral olmuşdu. zor iş bu ımaj işi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar