vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 niye =P ayni zamanda tarz degistirmiste olursun... bak... $ak $uka'ya hasta olan kizlari tavlayabilirsin.... ne güzel avantajlari var =) arkadaslarindan su sekilde güzel elestriler duyarsin... '' oo baba , sari acmis seni .. hadi yap bi sak suka'da gönlümüz cosssun...''[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya o adamın saçlar sarı yüzünden beyaz gibi duruyo. o kadar açılmaz benim inşallah. çok korkuyorum yahu.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Şak şukaaa Şak şukaaa yiyemedim şakada şukaaa... Doyamadımmmm tadamadım... Yiyemedim YAŞAKADA ŞUKAA!!! *! dans eder * Abi ilk izlediğimde o adamı ne kadar uyuz olmuştum ya..Kapkara ten Sarı saç iğrenç tek kelime ile.Ama sevdim keratayı... Eh insanın elinde büyüyünce ister istemez sevio.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Black-ice, 09 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: çok korkuyorum yahu. Elini tutmamı istermisin? :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Black-ice, 09 Temmuz 2005 15:24 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 09 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: bende aynı durumdayım black bi tek tatilde değilim :( kimse benim durumumda olamaz vallaha, olmasın da zaten 17 yaşımdayım ama alnım 30 yaşında bir adamınki kadar açık. genetik zaten ailede var. bende 16 yaşındayım benimde bayağı açık :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok yok korkma... seninkiler öyle olmaz , sadece rengi acilir.. Korkucak bisey yok ayrica , boyarsin begenmezsen..Riske girmekten korkma yani =) saclarinin uzunluu ne bide?[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 geleceğin 3 numaracıları olmaya hazırım ben. ya sen ? :)[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Erutan, 09 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: babam anlatırdı... Olm bizim zamanımızda jöle neyim fln yoktu... Limon sürer öyle dışarı çıkardık euhe düşünsene kızın yanına gidion... k:Yeni parfümünmü? e:he? k: Diom kokun cok güzel yeni parfümmü bu? e: yok lan limon, kafama sıktıydım k: O_o O_o[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya bi de şu saç sarartıcı sprayler var onlardan uzak dur bikaç arkadaşımın saçı zamanla turuncu oldu[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: saclarinin uzunluu ne bide? şöyle bir resimle göstereyim bunu. (yüzümdeki ifade vede kaşların şekli doğal değil tamamen suni'dir yanılma olmasın)[signature][hline][EOF][Bu mesaj Black-ice tarafından 09 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Black-ice, 09 Temmuz 2005 15:32 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki: tar-tarık men-men-mengüc (korku filimlerindeki yankı halindee) kitlensin bu topic vazgeçtim yapmıyorum. auhreuahe.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Black-ice, 09 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: saclarinin uzunluu ne bide? şöyle bir resimle göstereyim bunu. (yüzümdeki ifade vede kaşların şekli doğal değil tamamen suni'dir yanılma olmasın) SAKIN YAPMA[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ÇOK MU BENZİYORUM?[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kısım kısım sarart röfle gibi olsn yakısabilir.$öyle bi tutam çek oraya sür oksijenli suyu sonra devam ettir bu işlemi.ama diplerine kadar sarartma güzel olur.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 öyle farklı gözükecek kadar sarılaşırmı ki boya gibin?[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oksijenli su sarartmaz saçı açar sadece ama belirgin bir oranda açılır saçın benim arkadas geçen sene yaptı bayada güzl oldu ama oksijeni sürdükten sonra güneşte kalman lazım.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oksijen yapmam yaw sakat o ben papatya kaynatacam vallaha[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Papatya turuncuda yapabiliyo dikkat et bari az sür.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oksijenli su sürme olayını detaylı biçimde anlatabilecek var mı??[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eczaneden oksijenli su alınır ve elimiz vasıtası ile saça yedirilir... valla anca bu kadar detaylandırabildim...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kadın kuaförüne git[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya çok basit bişey.Bildiğimiz eczanelerdeki oksijenli suyu saçına sürüyosun ama öyle kafanı yıkarmış gibi boşaltmıcan tabi şişeyi parmaklarına dök biraz sonra jöle sürermiş gibi saçını tutam tutam tut dibine deymicek şekilde saçına sür sonra çık güneşe saçın açılana kadar bekle.ztn belirgin bi fark ortaya çıkıyor.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Peroksit saçı bozduğu için rengini açıyo bildiğim kadarıyla Protein zincirlerini kırıyor saçta. Zararlı çok. Aman diyim. Papatya hakkında bi bilgim yok, zarar verirmi vermezmi bilmiyorum. Ama bol güneş ve bol saç tarama şeklinde bir şartı var sanırım papatya suyu yönteminin. Ne bilim, hiç vakit harcamadan git kuaföre "abi aç saç rengini" de, istediğin tonda açık gözükecek şekilde boyasın direk. Beklemene gerek kalmaz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 doğal diil ki papatyayla yapınca doğal oluyo görüntüsü hem. güneş dışında başka bi yöntem kullanmam zaten.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oksijenli su kullanıcaksanız bari şu su püskürten şeylere koyun (fısfıs??) öyle püskürtün. Yoksa sağı solu önü arkası farklı ton olur :D "Ben bilmiyom bunun dozajını Nasıl yapılırmış bu böööle" diyenler ise kozmetik ürünleri satan mağazalardan saç açıcı spreyleri bulablirler[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar