Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçları sarartmak.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim açık kahverengi böyle çok hafif sarıya çalan (nedense arklar beni tarif ederken sarışın diye tarif eder nedense?) ilginç renk bi saçım var.

şimdi yazlıktayım komple deniz falan eskiden kendiliğinden güneş rengini açardı ama artık olmuyo ben bişeyler yapıp saçların rengini açmak istiyorum.

papatya kaynatılıyomuş sürülüyomuş falan böyle bişeyler duydum yardımcı olursanız sevinirim.
(sakın kendin ol kahverengi ol falan gibi yorumlarla gelmeyin rica ediyorum şayet 10 yaşına kadar (gerçek) sarışın bi insandım sonradan saçların rengi koyulaştı eskisi gibi olmak istiyorum)[signature][hline][EOF]
Sosyal ağlarda paylaş

oksijen ve papatya suyuyla sarartiliyo , ama saclarin tamamen sap sari olmaz , rengi acilir öyle =)
bi de sacina sürüp , günese oturuyosun sanirim o zaman daha etkili oluyo...
Bide boyalar var ama sakin onlara bulasma ,cünkü saclarini mahvediyolar ,bide özellikle gür saclarin varsa. acaip yipraniyolar.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı durumdayım black

bi tek tatilde değilim :([signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
oksijen ve papatya suyuyla sarartiliyo , ama saclarin tamamen sap sari olmaz , rengi acilir öyle =)
bi de sacina sürüp , günese oturuyosun sanirim o zaman daha etkili oluyo...
Bide boyalar var ama sakin onlara bulasma ,cünkü saclarini mahvediyolar ,bide özellikle gür saclarin varsa. acaip yipraniyolar.

işte benim sorunum da bu nasıl yapacam o papatya suyunu nasıl hazırlayacam zaten gidip güneşe oturucam direk.
kaynatılıyomu napılıyo?[signature][hline][EOF]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi...
kirlara gidiyosun hoplaya ziplaya...
papatyalari topluyosun...
eve gidiyosun, onlara bi güzel kaynatiyosun...
sonra saclarina sürüyosun, yada döküyosun...
sonrada güneste duruyosun ....
hede[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

alirsin da
umarim tarik mengüc 'e benzemessin =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

babam anlatırdı...

Olm bizim zamanımızda jöle neyim fln yoktu... Limon sürer öyle dışarı çıkardık euhe düşünsene kızın yanına gidion...
k:Yeni parfümünmü?
e:he?
k: Diom kokun cok güzel yeni parfümmü bu?
e: yok lan limon, kafama sıktıydım
k: O_o[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...