deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya arkadaşlar, arkadaş cd ye çekip bana verdi oyunu ama setup ını deil, direk knight online klasörünü kopyalayıp çekmiş son version falan olsun diye, ama client hackshield hatası veriyo, neden sizce??ve nasıl düzeltebilirim..[signature][hline]There's no sun shining through...
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gerçi usko oynayan da fazla yok herhalde burda ama oynayan varsa cevaplarsa sevinirim..[signature][hline]There's no sun shining through...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Herkez uskoda oynuyrdu şimdi mykoya geçicez toplanıp .O hata genelde düzeliyor...En fazla 4~5 saat sürdüğünü biliyorum[signature][hline]CrawLnig in my skiN
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mykoooo bekle ben geliyom. %83 az kaldı az.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nası yani geçici bişi mi bu, nasıl oluyo herkes girerken ben giremiyorum onu anlamadım.Bi de neden myko ya geçiosunuz??[signature][hline]There's no sun shining through...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Usko edik dolu Ezik dolu mykoda kendimizi rahatlatıcaz[signature][hline]CrawLnig in my skiN
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi de patchleri indirdikten sonra extract failed diyo, o yüzden olabilir mi acaba?[signature][hline]There's no sun shining through...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bence doru düzgün kur petchlerin toplam inmesi 15 dakkayı aşmıyor[signature][hline]CrawLnig in my skiN
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ama işte sorun orda setup ı koymamış cd ye.[signature][hline]There's no sun shining through...
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Setup'ını çalıştırıp o şekilde kurmazsan kayıt kütüğüne eklenmesi gereken bazı anahtarlar eklenmez. Bu sebeple oyunda çalışmaz.. Setup'ını çalıştırıp kuracaksın. Başka çaren yok...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
deep_thinker Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tamam o zaman setupını bulmaya çalışayım bir yerden.[signature][hline]There's no sun shining through...
Öne çıkan mesajlar