merovingian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 klibi izleyen var mı? izleyen varsa lütfen cevaplasın; a)bir kadın bu kadar mı güzel olur? b)bu tanrıçaya tapanların dini ne olur? c)bu kadının varlığı diğer dişi yaşam formlarına haksızlık değil midir? d)bir şarkı+klip+insan bu kadar mı seksi olur? kylie, yaktın beni kylie! p.s.: klip kazaa'da var, 30 mb falan, indirmeyenin katli vaciptir..[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 merovingian sen zaten kadın kız hastasısın,gül gibi Monica Belluci'yi bıraktında gittin kızın tekiyle ... Olmazki kardeşim bu kadar Fransızsın tamam da :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 October 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ayrıca 1.50[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Madem bu kadar seviyosun sana bi kiyagimiz oolsun :) www.kontraband.com/html/movies/main.asp linkine git burda kylienin 2 guzel videosu var izle ayrica tv ads bolumunde de kylie nin efsane agent provocateur reklami var :) site olarakta cok hostur tavsiye ederim bu siteyi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 lol azmodai gece gece halilari parcaladim gulmekten[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 2 arkadaşım izlemişti ben izlememiştim. aynen şu cümleyi kurdu biri: "olm şu anda bir erkek olarak bizden bir kaç adım geridesin, izlemen şart" burda da okuyunca bööle şeyler, oha dedim ne var aceba. izledim de yani eee ne var dedim, ben mi garibim :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: SilphatosIce_, 30 October 2003 00:25 tarihinde demiş ki: merovingian sen zaten kadın kız hastasısın,gül gibi Monica Belluci'yi bıraktında gittin kızın tekiyle ... Olmazki kardeşim bu kadar Fransızsın tamam da :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 October 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] merovingian pastanesi feda olsun tanrıçam kylie'ye..[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Azmodai, 30 October 2003 00:36 tarihinde demiş ki: abi o kadin 40 yasinda :P[hline]Azmodai - the anti-garbage activisionist şarap gibi işte, 35'ine girdi şu aralar..[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Ra_d, 30 October 2003 00:38 tarihinde demiş ki: ayrıca 1.50[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim bodur tavuk her dem piliç. hem ne derler bilmiyor musun, "good things come in small packages." :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 October 2003 21:08 tarihinde demiş ki: "olm şu anda bir erkek olarak bizden bir kaç adım geridesin, izlemen şart" ziyadesiyle oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: green_martian, 30 October 2003 00:51 tarihinde demiş ki: Madem bu kadar seviyosun sana bi kiyagimiz oolsun :) www.kontraband.com/html/movies/main.asp linkine git burda kylienin 2 guzel videosu var izle ayrica tv ads bolumunde de kylie nin efsane agent provocateur reklami var :) site olarakta cok hostur tavsiye ederim bu siteyi[hline]-->Four String Magic<-- yasasin copluk hepsi var bende, sağol. :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. [Bu mesaj merovingian tarafından 30 October 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir, ha diyeceksin ki şimdi neden değiştirilmiştir?. green_martian imzasındaki (b), (i) ve (small) taglarini (/b), (/i) ve (/small) şeklinde kapamamış, o yüzden merovingian'ın attığı mesaj abuk bir görünüme kavuşmuştu. bunu gören merovingian direkt değiştirdi mesajını tabii, elalemin taglerini kapadı. Ya ne yapacaktı?] [Bu mesaj merovingian tarafından 30 October 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 October 2003 21:08 tarihinde demiş ki: 2 arkadaşım izlemişti ben izlememiştim. aynen şu cümleyi kurdu biri: "olm şu anda bir erkek olarak bizden bir kaç adım geridesin, izlemen şart" burda da okuyunca bööle şeyler, oha dedim ne var aceba. izledim de yani eee ne var dedim, ben mi garibim :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza sende bir anomali olmalı, ziyadesiyle doğru söylemiş bence arkadaşların. :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 o kadar makyajı bana yap banada aşık olursunuz :P[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 bahsi geçen klip kylie nin agent provocateur olduğu reklamla karşılaştırılırsa gayet sıkıcı bir kliptir yani demek istiyorum ki açın kazaa yı izleyin reklamı :P kylie 35 yaşında.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mero sana attığım mesaj gelmedi mi? Ilk klibi gördüğümde (Ikimizde kylie hastasıyız =)) "OHA" diyerek götüm düştü resmen.Direk mesaj "MTV YI AC KYLIE SUPER ASMIS" vs tarzı bir mesaj attıydım telefona. Gelmedi herhalde. Yüzü kesinlikle rakipsiz.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: merovingian, 30 October 2003 22:33 tarihinde demiş ki:"good things come in small packages." "oha-hahahe" diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: LvL_Sabo, 30 October 2003 21:08 tarihinde demiş ki: oha dedim ne var aceba. izledim de yani eee ne var dedim, ben mi garibim :) +1 Bende garibim herhalde said: Alexi_Septimus, 31 October 2003 01:27 tarihinde demiş ki: Yüzü kesinlikle rakipsiz. Keşke öyle olsa ama değil..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Sağlam bence fakat bu kadar üstünde durmaya değmez :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Kylie... kylie.. kylie... kylie.. kylie... uyandırın beni.. bu bütün gece gider yoksa.. kaylii... kaylii.. kaylii... :)[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sen o tanricanin makyajsiz fotografini gordun mu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ya iyide nie bozuosunki :).. biz makyajlı haliyle mutluyus belki ehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bir nevi Matrix 1'deki Cypher'ın gerçek Dünya'yı sallaması ve Matrix'e grei dönüp sanal fakat daha güzel bir yaşam sürme isteği aklıma geldi birden.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: SilphatosIce_, 31 October 2003 19:02 tarihinde demiş ki: Bir nevi Matrix 1'deki Cypher'ın gerçek Dünya'yı sallaması ve Matrix'e grei dönüp sanal fakat daha güzel bir yaşam sürme isteği aklıma geldi birden.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) "can't get kylie out of my head!" :) "minogian" benim dinim bundan sonra.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Alexi_Septimus, 31 October 2003 01:27 tarihinde demiş ki: Mero sana attığım mesaj gelmedi mi? Ilk klibi gördüğümde (Ikimizde kylie hastasıyız =)) "OHA" diyerek götüm düştü resmen.Direk mesaj "MTV YI AC KYLIE SUPER ASMIS" vs tarzı bir mesaj attıydım telefona. Gelmedi herhalde. Yüzü kesinlikle rakipsiz.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 gelmedi ki. belki de gelmiştir, şoka girmişimdir, cevaplayamamışımdır.. dişilerden tiksiniyorum artık. kadınlar için çok büyük haksızlık kylie minogue'un varlığı. niye bu kadar güzel ki? niye?.. niye?..[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bakınız din değiştirdiğimin ıspatıdır.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar