Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Belli başlı büyüler olabilir.Hatta çok karizma bile durabilir.Protection,Bless Buff türevi basit büyüler 4 nala giderken atılabilir.Gayet hoş görünür bence.Ama Kal vas flam ı Koşarak atmak Olmaz tabi. :-) HM @thelegbra Yazdıklarını okudum.Ozaman oyunda herşeyi gerçeğe göre yaparsak, 1 set 1 kılıç 1 kalkan O adamın Kaldırabileceği max ağırlığa yeterdir.Ozaman Blacksmithler Halberd yaptığında Cebine anca 1 tane koyabilecek. Hatta koyamayacak bile :> cebe halberd mi girermiş? yara açmak, parablow, attan düşürmek gibi seçenekler zaten oyunun orjinal sunucusunda olan bonuslar, yabancı tüm sphere script sitelerinde weapon bonus diye arattırdığınız zaman karşınıza 1000 tane çıkacaktır Bide bu... Sphere serverları runuo tarzına uydurulmamalı.Yada yapacaksanda Ability book (ismini hatırlayamadım, 70 ve 90 da vurduğunuz özel vuruşlar) gibi bişey olsun ondan mana yada stam karşılığında vursun.Saçma kısacası Yakışmıyor Second Age'e.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hah benimde düşüncem su ki her serverda illahi warrior - mage -archer dengesi kurulmak zorunda mı mesela bi server olsun pure warrior olmasın herkesin magery skill i olsun nedir yani olayı illa rp mantıgına uydurmaktan mı geçiyor peki ozaman neden oyun içindeyken ahmet abi gs nin maçı saat kaçtaydı deniyor büyülerde freeze time olmamalı ve kısa sürede atılmalı yani bi server açma planım fln olursa kesinlikle böyle yaparım mesela.. tabi ona uygun bi düzenleme vb de oluak şimdiki server tiplerinden tamamen farklı olması lzm ki zaten mantıklı olsun .. yoksa herkes nebula vari bir tutum içinde çekicilik= 0[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya zaten pvp dedigin mage dir hocam, en azından büyüdür. odun gibi koşan warriorlara hep sinir olmusumdur :)
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 PvP yı sadece magele kısıtlamak cok sacma ...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ceday yaptıkları bisi yokki :) war mod a gec koş :P[signature][hline]go2hell
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zamanlama bence warrıorda bıle onemlı..Sphere de degıl belkı ama run uo da warrıor pvp sı dahı bence guzel...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
_Armi_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: DynamicK, 09 Temmuz 2005 10:44 tarihinde demiş ki: hah benimde düşüncem su ki her serverda illahi warrior - mage -archer dengesi kurulmak zorunda mı mesela bi server olsun pure warrior olmasın herkesin magery skill i olsun Herkez mage oynayamaz kimisi warrior sever kimisi mage eger kaldirirsan dierlerininde dedigi gibi alisila gelmis bisey oldugu icin hemen itiraz ederlerki cok dogal birsey bu itiraz adam senelerdir warrior oynamis mage sevmiyor gelip magemi oynicak ?[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 snn nin ilk hali gibi pvp serverı yapcan abi. elde kılıç kalkan yukarda kalvas la dolaşıcan ahah
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Vallahi Bi An Mani Cor Por Buguna Bu Ne Böyle Koşarak Diye Ağlayanları Çoktu. Şimdide Freeze Time OLmasın Diye KOmik.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ceday, 09 Temmuz 2005 11:00 tarihinde demiş ki: ya zaten pvp dedigin mage dir hocam, en azından büyüdür. odun gibi koşan warriorlara hep sinir olmusumdur :) E ozaman Sende kaçma yiyosa peşinden koşmasın Alla alla ya.Madem Uyuz oluyorsun , kaçma ozaman :>(yiyosa tabi) said: go2hell, 09 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: ceday yaptıkları bisi yokki :) war mod a gec koş :P E karşıdaki Adam kaçmasın ozaman gör sen warrior napıyor.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 baygın oluyo ole pvp onu kastediyor. Sadece koştur yaptıgı bisi yok onu demek istedi ceday[signature][hline]go2hell
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aslında Herşeyin Kendine Öz Bir Tarzı Var. Spherede Güzel Bişi Bu.Gerçi Çoğu Oyunda Böyledir Bu. Herşeyin Kendine Has Kendine Özel Şeyleri Vardır... Bunlardan Birini Kaldırırsak O Sistem Bozulur Yıkılır.. Bi Duvar Düşünün Alttan Bir Taşını Alın Bakalım Duruyormu Durmuyormu ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayır abi pvp dedigin biraz daha komplex bişi olmalıdır, benim kastım o. 10 yaşındaki cocuga da versen mouse u önünde kaçan hareketli bi cismi takip etmesini bilir yani..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence çok zevkli Direk düz mantık eheh.. Yığyere parçala... Aslında warriorlara bi özellik getircen.. Adamı Stun etcek Shield la, Slam fln yaparak Giriş girişebildiğin kadar. euheu...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ama Bide Şu Var Tabi Warrior Adam Takur Tukur Dalar. Ama Bir Mage Adamın Önüne Çıkmaya Çalışır vs.vs Gibi Şeyler. Mesele Ben Oynadıgım bir Shardda Adama Poi Atmak İçin warrrior Poiye Basar Attan İner Arkasına Geçeerdim Atın Yüzde 80 Yerdi :P Çogu Zmn An Ex Por Yedirirdim Öyle :) Mage Daha Eğlencelidir Kabulumdur.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genelde uo ya baslayanlar warrıor secerek baslıyor zaten sonra mage e kayıyo baya kısı..Fakat warrıoru hala zevkle oynayan bır suru kısı var...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben daima warrior olmuşumdur Magelik yapamıyorum. Özürlülük var ya :> tuşlar falan kastırıyo.Alıyom Last object,Lastarget,Targetself,Opendoor,All names,Arm Disarm Yetiyor vallaha.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: _Armi_, 09 Temmuz 2005 11:27 tarihinde demiş ki: Herkez mage oynayamaz kimisi warrior sever kimisi mage eger kaldirirsan dierlerininde dedigi gibi alisila gelmis bisey oldugu icin hemen itiraz ederlerki cok dogal birsey bu itiraz adam senelerdir warrior oynamis mage sevmiyor gelip magemi oynicak ? bu pop müzik oluyor piyasaya hitap eder ben rock yapıyorum neden illa herkese hitap eden bir server peşinde olayım ki? cok oyuncu olucak benim serverım kral olucak modunda düşünceye sahip degilim ki ben zevk meselesidir bu ben toplam 5 sene ve yogun olarak ( yani öyle günde 1-2 saat degil 10-11 saat) oynadım ve yabancı serverlarda basladım -ki orda geneli bu dedigim sistemi benimsemiş ve oldukça zevkli bir sistemleride var- yaklasık 8 yada 9 tam hatırlayamadım yabancı sunucuyu denedikten sonra da silver serpents-wild area - (1 hafta quaxis) de oynadıktan sonra , sylveria da 3 yıllık yöneticilik yaptım . bunca zamandan sonra benim fikrim hala aynı ve değişmeyecek. çünkü türkiyedeki sunucularda tıkanıp kalmıs kitle pvp yi heyecanı pek tatmıyor cecil arenas a girip oynadınız mı hiç? pvp serverıdır ordaki sisteme cok benzer bir sistemi olan normal bir (pvp serverı olmayan ) skill kasmalı serverda oynadınız mı okadar hızlı ve okadar heyecanlı bir pvp ortamını tatmadan söyledigimi zaten anlayamazsınız mantıksız gelir peki soruyorum ne mantıklı ki? herşeyi kılıfına uydurun ozaman; savaşçı memo üstünde platemail varken nası bandaj yapıyo? zırhı mı bandajlıyor? elde shield + sword nası bandaj yapıyo 3. eli mi var fix bir örnek bu büyücünün savaşamaması gibi bir olay var diyorsunuz kılıç vb kullanamaz? bunun dayanagı nedir peki frp nin babası tolkien gandalfı usta bir savaşçı kıvamına sokmuş bunu görmezden gelmek lazım herhalde, hem zaten o istisna de mi? :) itiraz etmek dengeler yok demek okadar banal bir olay ki her serverda bunları görürsünüz birde bu detaylanır fencerlar eziliyor swler cok güçlü fln.. yahu benim dedigim serverda zaten pure warrior olayı saçma olucak isteyen tabi yapar da adam kesmek için magery ilk şart olcuaksa bana gelip warior eziliyor diyen kişinin zeka seviyesinden şüphe duyarım kardeşim benim serverımda olay böyle demiş miyim? evet. peki ozaman daha ne ısrarla warior eziliyor ben warior oynatamam olayı olucak ki? sizin mantık şu her server aynı rayda giden bi tren gittigi yol aynı döndügü yol aynı neden birbirinizin kalkış saatini bekliyorsunuz ki yan yola bir ray daha dikin sizde ordan gidin yolunuzu kendiniz belirleyin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 09 Temmuz 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Lower Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aylar önce çok güzel bir projemiz wardı extacy adında. Gerçekten bu standartların ötesinde çok güzel bir sunucu olacaktı.. At üzerinde kazı ve koşarak büyü atmak dışındaki standartları kendi sistemimize göre düzenlemiştik.. 1-2 ay açık kaldıktan sonra host problemi sebebiyle kapandı. Keşke kapanmasaydı...
_Armi_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @Dynamick yazinin tamamini okumadim ama sunu diyeyim server acarken sunlar bunlar gelsin diye degil isteyen gelsin oynasin diye aciyoruz serveri o oynamazsa bu oynamazsa serveri neden actin sen ? neden acik duruyor ? mesala simdi herkez nebula sistemlerine alismis ondan sonraki serverlar vs o sistemleri kullanmis vs ee millet alismis farklilik gorunce hemen olay yaratiyorlarbide sey demissin gandalf da mage ama usta bir savasci oldugunu solemissin uo da zaten var bu :) ona warlock diyoruz :S + kalkan ve kılıcla bandaj basmasi sacma demissin zaten default sphere da bandaj basarken elden dusuyor kalkan ve kilic ama dedigim gibi herkez aliskin olmadigi icin hemen olay cikarip itiraz ediyorlar.[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Armi peki sana bi soru 1000 tane Nebula scp ile açılmış Server mı olsun? yoksa 10 tane Tamamen birbirinden farklı survırlarmı olsun?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
_Armi_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya onu demiyorumda heryer zaten nebula scpleri ile kayniyor bunlari nsil engelliceksinki bence adam gibi server olsun valla adam gibi gordugum wild arae lar ve novaworld burda hic bi benzerligi yok ama yinede bunun adi uo sen gidipte warrioru kaldirirsan kim gelir oynar ?[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı [Bu mesaj _Armi_ tarafından 09 Temmuz 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayır.Dynamickin dediği Farklı WArrior'u kaldırmak değil.Biraz okursan Anlarsın ne demek istediğini...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 örnek hg nin fanatikleri var demi neden ilk lvl sistemliserverdı scriptelrar ıcok mu iyiydide cazipti yoo hepsiscriptleri buldu biyerlerden de öyle kurdular serverı ama bir kitle edindi kendisine orda oynamaktan gayette mutlu ve büyük bir zevk alarak oynayan kitle edindi server kapandı ama hala hg dediklerinde hatırlar oynayanlar ( ben oynamadım sadece örnek veriyorum orayı) lvl sevmeyenler zaten ya hiç girmediler yada girip cıktılar bu önemli degil önemli olan senin serverını farklı kılacak unsurlar yoksa herkes söylüyor bizde edit yok bizde speed calısmaz adam kayırma yok falan filan bunlar geçici şeyler kalıcı olan sunucunun dna larının diğerlerinden farklı olması benim zevkimde bu ki eminim pek cok kişi bunca yıldır boşuna oynamışız ve pvp biliyoruz sanmışız diyecek aklımdaki sistemi kurarsam ki bir dönem denedik sylveria da ama tr deki oyuncu kitlesi cok alısık olmadıgı için sunucuda yaptıgımız oylama neticesinde kabul edilmedi o sisteme geçiş bundaki nedenler 1. serverda warlock yok ve pure warrior la pure mage dengesini en iyi kurmuş olan serverdık 2. o sisteme geçince pvp yi iyi bilmeyenler gz dısına cıkıp 2 vurup pasokacıp kurtulamayacaktı. daha detaylarıda varda anlatmak gereksiz ama şuda bir gerçek ki ben tr deki serverlarda oynamaya basladıgımda pvp yaparken uykum geliyordu hele ilk dönemlere mouse un butonları çift tıklayıp kosu yolunu sabitleyip peşimden 10 kişi dalarken yazarak pvp yapıyordum ki feci bayıktı hehe büyücü büyüye basıcak da sen gm topuksan aradaki uzaklık kapanıp büyüyü yedirecek .. :) herkes böle yapsın demiyorum zaten hehe benim fikrim bu siz aynen yapın ben ilerde olurda server açarsam öyle yaparım ozaman daha iyi anlasılır anlatmak istediklerim :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ceday, 09 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: hayır abi pvp dedigin biraz daha komplex bişi olmalıdır, benim kastım o. 10 yaşındaki cocuga da versen mouse u önünde kaçan hareketli bi cismi takip etmesini bilir yani.. abi sen ver 10 yasındaki çocua warrior mitril seytli +15 li warrioru hah ama o 10 yasındaki çocua ne zman poi içmesini ne zman bandaj basmasını ne zmaanm salute yapmasınıda öğret oke mi yaklasık 3 yıldır uo oynuyorum senin gibisini görmedim helal olsun uygun bi server bulursan ben warrior olcam senle kapışmak isterim
Öne çıkan mesajlar