nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Infinity serverinda JTL+ROTW dahil Ping ve pack loss derdinin cok az olduu bir server jedi temp: lsx4xx master powers heal4xxx enhance44x4 novice def Son derece kullanisli bir mpowers template dir. Yapılan yorumları forumlardan okuyabilirsiniz. xp:+250k xp ls:565mod dps itemlar: +25 general melee speed mabari belt Bane's heart Sunrider's destiny Health buff crystal 2x Barc speeder yaklasik 300k para 20 gün sonra 12 aylik veteran ödülü Alt char temp: msmug bh3xxx merchant xxx4 (colonel) itemlar: av-21 imp recon set (bio-link) hali hazirda kurulmus 5 vendorlu dükkan(ortalama günde 150k-200k para getirio) +50mil para tüm bunlara ek olarak item dolu 2 ev. kasalar dolusu slicing malzemesi (salvage) ve pvp food. Msmug coloneli kullanarak fp satışı ve slicing den cok cok ii para yapabilirsiniz. ANKARA fiyat 400$ bilgi almak ve teklifler icin [email protected] [Bu mesaj nefarion tarafından 08 Temmuz 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nefarion tarafından 08 Temmuz 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vallahi veriliyormuş bnde sordum arkadaşlara konuştum fln .. ilgnç..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 böyle bi account en iyi ihtimalle 5-6 ayda yapılır. Sırf jedi olmak bile en az 4.5 ay sürüo su an. SWG yi hic bilmiosan 6 ay dan az olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Valeron, 08 Temmuz 2005 20:50 tarihinde demiş ki: cıdden bu tip accountlara 400$ falan verilio mu ? tamamiyla meraktan soruyorum gerçekten verilio mu ? bide ne kadar sürede kasılır bu tip bir krakter ? mesela 1 ay boyunca her gün 10 saat girsem olur mu ? malesef mümkün değil, çünkü jedi olabilmek icin oncelikle force sensitive olmalısın, bu cok zor değil, sonra 6 phase gecmen gerekli, her phase 3 hafta suruyor. Bu phase lerde sabah aksam xp kasman gerekiyor. yani 1 ayda mümkün degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 görüşelim ciddiysen msn varsa pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 onlnie isen hemen görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 su an online olabildimç msn i yolladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 msnni buraya yazsana kullanıcı adımla giriş yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 account hala satılık durumdadır. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hainlik yapma hala anlaşmadayız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gm-newbie nickli arkadasla farkli sehirlerde olmamizdan kaynakli bir sıkıntı yasamaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar