Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sırf go-cartı yapacam diye geldim varya:) güzel yermiş. trabzondan 1 saat uzaklıkta şantiyede kalıyom baraj inşaatı var işte. buz gibi hava. Sabah varya donuyor insan yorganla yatıyoz. Şimdi akşamüstü ısınması oldu, sivrisinekler geldi, laptopun olduu odada sineklik yok, ısırıyo lan. ışş. neyse. işte tabi go-cartı yapmak kolay burada:P hergün sanayiye pick-up gidiyor, malzeme listesi veriyoz alıyo geliyo. tabi şirketin malzemeler ile ayrı kesiliyor bizim fatura. Nooldu araca diceksiniz(dimi?) motoru şanzımana bağlıyoduk en son plastik takozlar geldi, sora tam şanzımanı bağlıyoz saat 5 oldu paydoos dendi bizim ustalar anında arazi oldu tabi kapadılar sigortaları matkap elimde kaldı aynen. Sabah 7,45 de kalkıyom ben(uğraşıyorum en azından.) Bide kafadan bareti çıkarttırmıyolar. Heryer kazılmış, kayalar çatır çatır dökülüyo yağmur yağınca. Zaten 3 kişi üstüne kaya düşerek vefat etmiş inşaatta. böle bol actionlu yer yani. Yannız bi aliminyum boru yok trabzonda.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Olm Sahile in Boklu denizde yüz. :> Güzel yerdir Trabzon ama Yaşamak istemem orda artık :> haa Teyzemede slm söle lan! Çık tanjata gez dolaş Gör güzel trabzon kızlarını.ama Sakın asılma Çömlekçiye git :> Birde Kuymak,Peynirli,Kıymalı,Hamsi Gaygana Yemeden gidersen PUU!!! derim sana. [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yaşıtların karı kız peşinde koşarken sen neler yapıosun cıx cıx...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gezdim tozdum a açın şunları :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şantiyedeyim ben trabzozonun sol tarafına doğru böyle bol dağlık bir yerdeyim:). 2 saat falan sürüyor trabzona gitmek. (esası yol kısa ama uçurumlar yüzünden gaza basamıyor insanlar. basanda ölüyor zaten. 6-7 kişi ölmüş şantiyede, sırf trafik kazasından uçuruma 2 defa uömuşlar. Bolbolda alt yola uçma olayı var yaralanma ile biten.)[signature][hline]kedi [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Temmuz 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gezdim tozdumla alakasi yok aslinda kisisel e layik bu[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu kadar çok bölüm olursa üyede sapıtır doğal olarak :)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ;)[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eeh her muhabbetede yeni bölüm açılmış be. Ne konuşucaz konu dışında? Gezdim tozdumda yemek mekanları konuşuluyor. Karı kızla nerede yemek yenir havasında. Kişiseli geç zaten, pity magnetlerin karı kız olayları, depresyon olayları yazdıkları bir yere dönmüş.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 konu dışı iyidir devam et sen :)[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 07 Temmuz 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 istanbula getirebilcen mi go-cart ı [Bu mesaj forgiver tarafından 07 Temmuz 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sökülüp gelir zaten tekrar orası kolay[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bitcek bu şimdi (işallah) gezilicek(onada işallah), sora boya atcaz. Sora dağıtılıp torbalara sarılacak, yer kargosuyla aynen istanbula:) yannız barajın üstüne taş dolduruyorlar iş araçları sürekli geri geri gidiyo, biip biip biip diye sürekli ses var dışardan eheh.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bir zamnalar birisi vardı.. böyle dağa taşa dişnamnit koyar patlatır videosunu da buraya koyardı kimdi yaa kimdi? blackrose du sanki.. ;)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Lan kemikıl Sahile git Faroza gitmeyi unutma... Balık tut orda çok zevklidir![signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 15 milyarlık çok kaliteli bir atv buldum lan hurdaya çıkmış ama nerdeyse 3 yıldır kapağındeki bir deliği açık benzin deposu ile 1 metre karların altında kalmış:) su dolmuş depoya tabi ama karbüratörün şamandıra dolunca motora suyun kaçmasını engeller (tabi birisi hergün start tuşuna basıp zorlamazsa) yarın açıp bakıcam motorun kapağını, paslı değilse sahibi 2-3 milyara bırakabilir. paslanmışsa işlemez bidaha zaten motoru. ulan bide niye bırakırsın güzelim atvyi eleklerin yanına yaa:( nekadar taş toz toprak varsa orada kepçelerle yığılıyo. önüne gelen kurcalamış, tornavida ile göstergeleri kırmışlar ya:( hatta birisi anahtar yerine tornavida sokarak start vermeye kasmış.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 alüminyumu filan bırak da Sümela Manastırı'nı gez :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ferrero, 07 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Yaşıtların karı kız peşinde koşarken sen neler yapıosun cıx cıx... [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 chemical sen sadettin teksoyuda geçtin ya...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kişisel değil. Kemikılın trabzonda olması herkesi ilgilendiren birşey bence. O yüzden konu dışında bırakıyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 karı kız peşinde koşanlarıda görüyoruz bütün hayatlarını ona adıyolar sora bi bakıyolar ot olmuş kalmış adam.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Chemical sen benim tutorial'ımı kaçırdın, ona üzülüyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pff yerinde olmak vardı benim aşkım orda :(:(:([signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :(:(:(:(:(:(:(:(((((((888[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Temmuz 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Chemical, 09 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki: karı kız peşinde koşanlarıda görüyoruz bütün hayatlarını ona adıyolar sora bi bakıyolar ot olmuş kalmış adam. yok öyle bişi nayır nolamaaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar