kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 lvl 58 rogue um bana catir catir kesecek bi grind yeri solein.. Arkadaslar sadece keserek 60 a kascam 1 gunde bana guzel bi yer solein.. Moblar cabuk spawn olsun ve de catir catir gireyim düzleyim hepsini 250-300 civari exp verseler cok iyi olur.. Merak etmeyin skullcrusher dayim size dokanmaz ucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Azshara Demonlar Derim Ben. Ei Para Kasarsın.(Horde'um Genede Bi Fikir Veriyim Dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sagolasin peki haritada yer olarak nerdeler (yani azshara da tam olarak nerdeler) ,azsharaya daha hic gitmedim :) Ben hep grindle lvl ledim de :) Mob adi hatirliosan thottbot dan ben de bulabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Valla ayrı konu açmıyım da, bende 55 Warrior'um. Bana da şöyle çatır çutur kesebileceğim bi yer söylerseniz ii olur.. İyi item düşürülebilecek veyahutta iyi para yapılabilecek alternatifler olursa değmeyin keyfime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Winterspring derim. Öyle azshara demonlar gibi garantili para kasamazsınız ama cart diye bi epic düşer, 600gold gelir olur olur. Böyle myrmidon's signet gibi ballı epiclerin çok bol düştüğü bir yer, o nedenle winterspring tavsiyemdir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tavsiyeleriniz icin tesekkürler.. Daha önce allakhazam guidelarina baktım da ben daha bole alternatif biseler ariodum ...Genlde 57-60 icin benzer yerler solemis hepsi oralara da duyan gelmis zaten bi de hordeyle de baya ugrasmak gerekio :) Ben bole orjinal bise ariom isteyen özelden de atabşilir mesaj ;) Simdilik solediniz yerleri denicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 deadwind pass - the vice iki saatte 100 runecloth ve 60k exp , cok fazla mage ve warlock var kolay oluyorlar ama mauler ve brute da var ama rogue icin cok kolay kesinlikle orda kas[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Lvl 55 War ile kasabilir miyim Disap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 50-60 arası Plaguelands leri tek geçerim (Western - Eastern) ancak undercity ye yakın olduğu için horde sayısı biraz fazladır bazı bölgelerinde , 4. farm (western) bölgesinde 200k xp almıştım 1 günde solo ancak dedediğim gibi ally olarak rahat kesersin diyemiyorum ama bir denemeni tavsiye ederim + argent dawn reputation u çok güsel kasılıyor düşen itemlerde cabası.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 azshara blood mageleri var caster. levellerini bilmiyorum ama çok kolay ölüyolar ve hızlı spawn oluyolar.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben 51 mageyim canım quest yapmak istemiyor banada bi yer önerirmsiiniz ? yoksa bu gece western e gidicem çat çat kescem kesilcem..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Azshara 51-53 Blood Elf ler, haritanin kuzeyinde kaliyorlar. Cok güzel runecloth, para ve item düsürürler. Ama XP de gelsin diyorsan Deadwind Pass[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 azhara blood elflerde lvl 56 warriorla 50k/h ile lvl kastım. Sakin olduğu bi anı yakalarsan gerçekten süper exp alıyorsun. kalabalık olunca bi rogue la gir bi warriorlar derken exp falan yalan oluyo :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bana sorarsan ya blood elfler , yada winterspring deki hayaletleri öneririm (blood elfler max 52 olması lazım - hayaletler max 56 oluyor) her iki taraftaki moblarda bir rogu için max 20 sn suruyor ve gayet hızlı spawn oluyorlar . Özellikle winterspring epic cenneti o yüzden winterspringi öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu blood elf ler Azshara' nın neresinde kalıyor acaba.? Boşuna deli dana gibi aramayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: kucukti, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: lvl 58 rogue um bana catir catir kesecek bi grind yeri solein.. Arkadaslar sadece keserek 60 a kascam 1 gunde bana guzel bi yer solein.. Moblar cabuk spawn olsun ve de catir catir gireyim düzleyim hepsini 250-300 civari exp verseler cok iyi olur.. Merak etmeyin skullcrusher dayim size dokanmaz ucu :) Silithus. Daha iyi bir grind yeri bulamazsın, bir allahın kulu uğramaz. Kalimdorun en güneyinde, batıda, Un goro craterin batısı. Level 57-60 arası ordaydım. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: DA2019, 08 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: kucukti, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: lvl 58 rogue um bana catir catir kesecek bi grind yeri solein.. Arkadaslar sadece keserek 60 a kascam 1 gunde bana guzel bi yer solein.. Moblar cabuk spawn olsun ve de catir catir gireyim düzleyim hepsini 250-300 civari exp verseler cok iyi olur.. Merak etmeyin skullcrusher dayim size dokanmaz ucu :) Silithus. Daha iyi bir grind yeri bulamazsın, bir allahın kulu uğramaz. Kalimdorun en güneyinde, batıda, Un goro craterin batısı. Level 57-60 arası ordaydım. :) Silithus evet guzel bir yerde adam catir catir rahat kesebilecek bi yer istemis. silithusdakiler oyle catir catir kesilecek turden degil :) hele o yilanlara yakalanirsa 1.silithus voleybol turnuvasina dolayli yolla katilmis olur :)[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: White Rose http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 western plague lands ghost tarlasina takildim saatler boyunca bi gunde 57.9 dan 59.5 yaptim... 300 kusur k exp yaptim 400 civari belki daha fazla runecloth. :) Nasil diceksiniz horde yokmuydu.. Kendime 2 rogue arkadas daha buldum hem lvl ledik hem horde kestik :) Diğer tavsiye edilen yerlere de baktim yetiler guzel ama orda da bol horde var.. Acikcasi rogue icin en guzeli caster ghost kesmek cok kisa surede indirilio yere.. Blackrock stronghold a da gittim ama herkesin gozdesi biryer tek basina kasma imkanınız yok ole herkese yetecek kadar da mob yok..2 dakkada bi horde cullandi ustume e bi rogue tabi genelde.. Bitek azshara demonlara gitmedim bugun de oraya gitcem 60 a kascam :) Evet silithus wormlari adamla top gibi oynuo katiliyorum elementallere hic girmeyelim lightining shield bi aciolar dua etmeye basliom 1-2 critic atim de ölsun die.. [Bu mesaj kucukti tarafından 09 Temmuz 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 www.kaldorei.com/worldmap/ Bu haritadan levelına göre grinding yeri bulabilirsin bide bu topik vardı... http://forum.paticik.com/view.php?id=119553[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar