Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E or W

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tabiki warriorların ezici üstünlüğü var

Bir warrior/Monk ve Warrior/Elementalist herbiyeri dağıtabilir, bi grupta bunlar varsa zaten öbürleri heal yapar ench koyar bam bum yakar ortalığı :D[signature][hline]what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been be found?
now I know it's teargas in my eyes
Mesaj tarihi:
Sizce GW un yapımcıları bir classın ezici ustun olmasına izin verirler mi? Bu oyuna olan ilgiyi azaltır.[signature][hline]Burning Legion>Dennis
Human Mage
Guardians of Heaven
Mesaj tarihi:
said:
angelus, 28 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Düzgün warrior çıkmamış o zaman karşına,

Evet hepsi yuvarlaktı..

[Bu mesaj kath tarafından 30 Haziran 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyunda Warrior üstünlüğü diye birşey yok... HoH da warrior ları istemiyolar mesela :) çünkü bodoz bir warrior u durdurmak çok basit.

önemli olan 0 8 tane kutuçuğu iyi doldurmak gerisi boş :)
Mesaj tarihi:
Olay tamamen skilleri nasıl kullandığına bakar bi warrior çekici koyduğu gibi kafada patlatır dana gibi rush yapıp partide dağıtır yani tamamen oyuncuya bakar elementalist,necro ve mesmer warrior düşmanları lakin ben kaç tane öldürdüm ya da kaç kere öldüm hatırlamıyorum bazen takımdakiler çömez çıkar kaybedersin bazende takım süper olur rakip tanımazsın benim arenada 46 wins (ki 30 dan fazlası flawless) kendime ait rekorum var sonunda sıkıldık çıktık ama arka arkaya 10 kere girip bi kere kazanamamışlığımda var uzun lafın kısası skilleri iyi öğrenip güzel kombolar yaptın mı öldüğünden çok öldürürsün aksi halde partyde 3 tane monk olsa seni kurtaramaz
  • Yeni Oluştur...