BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben oyuna yeni basladım ve elemantalist actım ama sanırım oyunda warriorların ezici bi üstünlüüü war güc bakımından yoksa benmi yanılıyorum ?
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 teke tek savaşların önemi olmadıgı için benim gözüme batmadı bişey oyunda. olay grup savaşında yattıgı için örgütlenmek önemli.[signature][hline]DeviantArt gallery
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 heuehueu[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tabiki warriorların ezici üstünlüğü var Bir warrior/Monk ve Warrior/Elementalist herbiyeri dağıtabilir, bi grupta bunlar varsa zaten öbürleri heal yapar ench koyar bam bum yakar ortalığı :D[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes
rexr0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 biraz fazla sallamışsın [Bu mesaj rexr0th tarafından 27 Haziran 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 madem öyle insanlar neden elemantalist veya necro secsinki ?
kath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Necro-Mesmer oynadım 1 ay fln daha bi kere wariora kesildigimi hatırlamıyorum 1 vs 1 de..[signature][hline] -VA-
angelus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Düzgün warrior çıkmamış o zaman karşına,[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul...
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sizce GW un yapımcıları bir classın ezici ustun olmasına izin verirler mi? Bu oyuna olan ilgiyi azaltır.[signature][hline]Burning Legion>Dennis Human Mage Guardians of Heaven
kath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: angelus, 28 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki: Düzgün warrior çıkmamış o zaman karşına, Evet hepsi yuvarlaktı.. [Bu mesaj kath tarafından 30 Haziran 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir]
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Oyunda Warrior üstünlüğü diye birşey yok... HoH da warrior ları istemiyolar mesela :) çünkü bodoz bir warrior u durdurmak çok basit. önemli olan 0 8 tane kutuçuğu iyi doldurmak gerisi boş :)
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Olay tamamen skilleri nasıl kullandığına bakar bi warrior çekici koyduğu gibi kafada patlatır dana gibi rush yapıp partide dağıtır yani tamamen oyuncuya bakar elementalist,necro ve mesmer warrior düşmanları lakin ben kaç tane öldürdüm ya da kaç kere öldüm hatırlamıyorum bazen takımdakiler çömez çıkar kaybedersin bazende takım süper olur rakip tanımazsın benim arenada 46 wins (ki 30 dan fazlası flawless) kendime ait rekorum var sonunda sıkıldık çıktık ama arka arkaya 10 kere girip bi kere kazanamamışlığımda var uzun lafın kısası skilleri iyi öğrenip güzel kombolar yaptın mı öldüğünden çok öldürürsün aksi halde partyde 3 tane monk olsa seni kurtaramaz
Öne çıkan mesajlar