impressivesil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 pepelek'ten blacksmith selection menusu indirdim fakat nasıl yukleyecegimi bilimyorum dialog yuklemedim daha once nasil yukleyebilirim yardimci olurmusunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Smith's hammera tıkladıktan sonra menünün açılmasını istiyorsan, smith's hammerın scriptinin yazılı olduğu dziini bulursun sphereitems.scp lerden birinde.Altına; ON=@DCLICK dialog d_**** return 1 yazarsın.Çalışır.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Aceleden yıkaldıktan sonra yazmışız tıkladıktan sonra yerine. :) [Bu mesaj vocter tarafından 14 Şubat 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
impressivesil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 tskler shock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Np.Çalıştı mı bu arada?[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar