facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beyler ekrankarıtnın tv out cıkısı nı Tv nın neresıne baglaycayık dvd dakdım yere denedım ama goruntu gelmedı ayrı bı ayarlazımı tsk
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tv out bilgisayardak görüntüyü tv ye aktarmak içindir.tvde s-video girişi varsa oraya takcan yoksa döümştürüçüler olur scarta çevirir onlardan alıp takcan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abı o dedın yere dakdım goruntu neren gelmıyor sıyah ekran S vidio dedın bole sarı ufak bı delık deılmı ayarmı lazım buna ekran sıyah o moda aldım da
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ha dakmaya dakdım rest atım goruntu geldı windows acılınca gıtı bunun anlamı ne şımdı :D
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ekran kartın ne??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 5500 Zeus 256mb tmama yaptım ama monuter acıkken olmuo kapalı olurken gotruntu gelıo
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abı benım ekrankartı neden bole hem monutrt hem tv cıkıs kabul edmıo acaba fark lı fark lı 2 sınınde ayarı var 1028 le baslamıo tv cıkısında :D 648x .. le basladı :D bu ıyı mı yoksa koytumu 2 sının fakrlı ayarı olması yoksa hepsı standartmı varmı yanı
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Televizyonlarda cozunurluk cok daha dusuktur, rezalettir hatta, yani buyuk ekran falan hayaliyle taktiysaniz vazgecin o isten :) Goruntu ozelliklerinde vardir buyuk ihtimal gotruntuyu nereye verecegi, monitore/tvye/ikisine birden diye. Nvidia gibi ozel bi program da eklemis olabilirler o is icin, gormustum bikac laptopta tv out icin ozel display mode.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sorun gıder menın ıcınde eyer baglı tv algılamıyorsa tıklayın dıo :D acaba bu gercı monutoru cıkarınca gosterıo tv de belkı sadece 1 modda gosterıyor fılımlerı normal monutordekı gıbı gosterıo pek bı fark ı yok oyyunlarıda goruntu su guzel yanı cok bı bozukluk yok D:
Öne çıkan mesajlar