Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekrankartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı o dedın yere dakdım goruntu neren gelmıyor sıyah ekran S vidio dedın bole sarı ufak bı delık deılmı ayarmı lazım buna ekran sıyah o moda aldım da
Mesaj tarihi:
abı benım ekrankartı neden bole hem monutrt hem tv cıkıs kabul edmıo acaba fark lı fark lı 2 sınınde ayarı var 1028 le baslamıo tv cıkısında :D 648x .. le basladı :D bu ıyı mı yoksa koytumu 2 sının fakrlı ayarı olması yoksa hepsı standartmı varmı yanı
Mesaj tarihi:
Televizyonlarda cozunurluk cok daha dusuktur, rezalettir hatta, yani buyuk ekran falan hayaliyle taktiysaniz vazgecin o isten :)

Goruntu ozelliklerinde vardir buyuk ihtimal gotruntuyu nereye verecegi, monitore/tvye/ikisine birden diye. Nvidia gibi ozel bi program da eklemis olabilirler o is icin, gormustum bikac laptopta tv out icin ozel display mode.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
sorun gıder menın ıcınde eyer baglı tv algılamıyorsa tıklayın dıo :D acaba bu gercı monutoru cıkarınca gosterıo tv de belkı sadece 1 modda gosterıyor fılımlerı normal monutordekı gıbı gosterıo pek bı fark ı yok oyyunlarıda goruntu su guzel yanı cok bı bozukluk yok D:
  • Yeni Oluştur...