facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beyler ekrankarıtnın tv out cıkısı nı Tv nın neresıne baglaycayık dvd dakdım yere denedım ama goruntu gelmedı ayrı bı ayarlazımı tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tv out bilgisayardak görüntüyü tv ye aktarmak içindir.tvde s-video girişi varsa oraya takcan yoksa döümştürüçüler olur scarta çevirir onlardan alıp takcan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abı o dedın yere dakdım goruntu neren gelmıyor sıyah ekran S vidio dedın bole sarı ufak bı delık deılmı ayarmı lazım buna ekran sıyah o moda aldım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ha dakmaya dakdım rest atım goruntu geldı windows acılınca gıtı bunun anlamı ne şımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ekran kartın ne??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 5500 Zeus 256mb tmama yaptım ama monuter acıkken olmuo kapalı olurken gotruntu gelıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abı benım ekrankartı neden bole hem monutrt hem tv cıkıs kabul edmıo acaba fark lı fark lı 2 sınınde ayarı var 1028 le baslamıo tv cıkısında :D 648x .. le basladı :D bu ıyı mı yoksa koytumu 2 sının fakrlı ayarı olması yoksa hepsı standartmı varmı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Televizyonlarda cozunurluk cok daha dusuktur, rezalettir hatta, yani buyuk ekran falan hayaliyle taktiysaniz vazgecin o isten :) Goruntu ozelliklerinde vardir buyuk ihtimal gotruntuyu nereye verecegi, monitore/tvye/ikisine birden diye. Nvidia gibi ozel bi program da eklemis olabilirler o is icin, gormustum bikac laptopta tv out icin ozel display mode.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sorun gıder menın ıcınde eyer baglı tv algılamıyorsa tıklayın dıo :D acaba bu gercı monutoru cıkarınca gosterıo tv de belkı sadece 1 modda gosterıyor fılımlerı normal monutordekı gıbı gosterıo pek bı fark ı yok oyyunlarıda goruntu su guzel yanı cok bı bozukluk yok D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar