serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaslar cok acele bılen varsa uo2d ındırebılıcegım bır ınternet sıtesı?
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aynı sayfada var.bak altlarda uo aos download diye.2d oluyor o.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 orda yazan samuraı versıonu bana normal bıldıgmız 2d lazım var makınede ama bırtane ınternet sıtesı yada lınkını bılen varsa yardım edersenız sevınırım[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 1 2 Aynı şey zaten! ha samurai ha Second age!
serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Thanks a Lot Erutan[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 erutan çok tşkler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
elrond Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 internet baglantın iiyse emule programını tavsiye ederim benim bilgisayar gece gunduz acık simdi bakıorum online saatime 3 gun once restart atmısım orda dusunup arıyacıgın hersey cıkıor
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 emule ne kardeş[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Öne çıkan mesajlar