Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 boşa mücadele ettim bunca sene boşa üsteledim seni beni sevmeye boşa üsteledim istediğim şeyleri yapman içn boşa üsteledim seni ben gbi yapabilmek içn hep bir umut vardı içimde hep birşeyler umdum gelecekte olur belki diye artık anladım ki hep birileri var hayatımızda sen yoksun bende edebiyattan fln çakmam,öyle saçma sapan birşeyler yazdım,anıları içimde..ii geceler![signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 " boşa üsteledim seni ben gibi yapabilmek içn " Al bendede o kadar...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hayatta hic bir zaman mucadele bosa degildir . ne varki bazen olmayacak dua ya amin dersin ya da akintiya karsi kurek cekersin . iste o caba bosa . akilli caba . insan cabalayacagi konulari secebilir bence .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bosa cabalamissin kendini baskasinda bulabilmek için. Kabullenmeyi zor sanmissin. Gozunden irak etmissin, yaninda olmak isteyeni. Dusunememissin sevginizi kiranin sen oldugunu.. Bosa yasamissin iki satira kanabilmek için, Sevgini sevgilinden cok sevebilmek, Bir hiç ugruna harcanabilmek, Bosa giden sen degil senden seni alan olmus, Bosa cabalamissin kendini baskasinda bulabilmek için, Sevmeyi, sevilmeyi zor sanmissin. Gonlunden cikarmissin, orda olmak isteyeni. Anlayamamissin gonlunun kiraalk oldugunu... Bosa sevmissin gozlerine inanabilmek için, Sevdigine degil bedenine itaat edebilmek, Tek gece icin umutsuzluga dusebilmek, Bosa giden sen degil senin umutlarin olmus, Bosa cabalamissin kendini baskasinda bulabilmek için... Ehe iki saniyemi aldi cevap olmustur umarim P.s : Fazla sacmaladim herhalde...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok güzel yazmışsın,aslında sende ayrı bir şiir yazmışsın yada karalamışsın ama bana uymuyor maalesef hemde hiç :([signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ehu : ) Baya sacmaladigimin farkina yazdiktan sonra farkettim zaten hiç bir dizeyi postu atana dek tekrar okumamistim. karalama..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar