dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 burnumda tutuyor hayat. yasaklanmıs kelimeler, sahte gülüşler, bayat yanlıs adımlar atmaktan korkarken düşüyorum derinlerine cehennemin, kat kat. simdi kaybedicek bisey yok beklenti yok hedef yok nefsimiz tok günüm için yaşıyorum, gönlümce diğerini denedim yordu sadece çok birilerine benzemek istersein biseylere iyi olmak istersin "en iyisi sen" olmak istersin hic "sen olmak" istemezsin en iyi olursun sonra ama sen diilsindir artık. öyle bıktım ki iyi biseyler olmak için ugrasmaktan, dortluklerle yazmaktan guzel uyak kasmaktan bir uyum yaratmaktan bozmak istiyorum duzenleri yarım kalsın cümleler keli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tam gazel havasında sonuda çok orjinal eline sağlık[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Anlamak istiyorum yarim kalanini, Eksik biraktigini, Yanlis anladigini, Bulmak istiyorum yarim kalanini, aradigini, sensiz olanini, Ogrenmek istiyorum nedenini, iyi olmak için cabaladigini, 4 luklerini, Bilmek istiyorum kaybettiklerini, uzulmek istiyorum, sancilarini duyabilmek, elini sikabilmek, nedenini senden ogrenebilmek, hayatı dilinden anlayabilmek, seninle ayni dili konusmak istiyorum, gozlerinle ayni seyi gormek, yasadiklarindan hislerini, ogrendiklerinden bilgini, hastaliklarindan tecrubeni, nerenin neden eksik kaldigini, cumlelerinin neden yarim oldugunu, birde neden yarim kaldi keli... ? P.s : canım sıkıldı yahu artik hos gor pek sacmalamisim...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cok guzel olmus ya. hissettiklerimi anlayan, dusunduklerimi bilen kişi anlamak ister zaten. cok sevindim senin siiri gorünce. bulsa keske biri yarım kalanımı, elimi sıksa biri keşke gercekten =( keşke kurtulabilsem keşkelerden sadece çözsen beni basit bi denklemcesine bırakıp atsan sonra koseye kendi halime kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir saat kadar önce aklıma esti de uzun zaman sonra bir şeyler yazdım. Konusu da buydu... Şimdi de bu konuyu görüp de oradan alıntı yapmamak olmaz; ..... Olamazmış ama duvarsız bir bahçe Yansıtılamazmış sınırsız duygular sözcüklerle Ve yineleyemezmiş sözcükler onları Belki düşler, huzur ve bahçe... Dilimin ucundaydı oysa şiirinin dizeleri[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 belki düsler huzur ve bahçe, belki sessizlik,derin bir nefes, kendi nabzını dinlemek zayıf kolundan belki... belkilerden ileri gidemiyoruz ama belki buluruz yine aradıgımızı, o her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hala çözemedim nasıl kafiye yapıyosunuz :( olmuyo yaa olmuyoo![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben serbest yazarım. Hatta ki şimdi farkettim yazdığım şeyde kafiye olduğunu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehe o zaman devam ettirelim... Anlamak istiyorum neden kactigini, yarim biraktigini, anlayamadigini, Cozmek istiyorum denklemlerini, hangi bilinmeyen oldugunu, nerede karenin alinmasi gerektigini, duymak istiyorum dilinden pişmanligi, keskeleri... Bitmek bilmeyen arzunu... Tatmak istiyorum belki de seni, yada sende gorduklerimi, Seni birakmak istedim cok kez, yapamadim, olmadi, Sanki sen bende, bir gece lambasinin ihtiyac duydugu elektriktin, gerci hos pek de oteye gidemedin... Keske yanina gelsem, beni dinlesen, Olur mu dersin ? keske.. belki.. yada hangi zaman diliminde ne ise, artik gerek yok, kacis icin agaca tirmanmaya, hatirlarmisin hayatini adadigin ilk keskeyi ? sen hatirlamasanda ben soyluyorum. Keske beni sevebilse demiştin.. Simdi ayni durumda bende varim... ama biliyorsun hep yarim kaldik cumlelerimizle... keli...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Just a perfect day, Drink Sangria in the park, And then later, when it gets dark, We go home. (dinlerken bir cirpida yazilmistir) bir baloncuk yaptın bana beni ona sardın. baloncugun içine sen de katıldın yukseliyoruz yukarıya. ellerin dudaklarımda ellerin kalbimde kalbim ellerinde gozlerim gokyuzundeydi benim. yukseldikce yüzeyine denizin, sen cıkardıkca beni derinlerden, her seniye anlıyordum sesin kandı benim icin. kandın sen bana. damarlara kan gerek. yorgun sozler utangaç harfler bunlar. baskaları yaşarken ben korkuyorum konusmaya. belki cesaret gerek bu yüreğe, dokunmak gerek catlak dudaklara konussun boylece ruhum. bir baloncukla gokyüzüne yükseldik benim gozlerim gokyüzündeydi hep zaten sonra yüzeye gelince patladık, parcalandık sen ve ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Twenty - five years and my life is still Trying to get up that great big hill of hope For a destination And I realized quickly when I knew I should That the world was made up of this brotherhood of man For whatever that means And so I cry sometimes When I'm lying in bed Just to get it all out What's in my head And I am feeling a little peculiar And so I wake in the morning And I step outside And I take a deep breath and I get real high And I scream at the top of my lungs What's going on? Hayatin bize sundugu battaniye kisa gelmisti, uzerimizi kapattigimizda ayaklarimiz cikardi, ayaklarimizi orttugumuzde ise govdemiz, dizlerimizi cekemezmiydik karnimiza ? ( bugun keyfim yok bununla idare ediceksin ) : P[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar