BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oy kullanırken post sayınız oyunuzun gücü(puanı ve benzeri) gibisinden bişi yazdı. Eğer çok post sahibi birisinin oyu 1 den çok puan (güc ne benzeri ) ediyorsa alan yetkilisi ko dışından birisi olcaktır.Başka bölümden çok post sahibi elemanlar arkadaşlarına oy kullanır,olay biter.Edebiyat bölümü ko yönetcisi olursa şaşırmayın yada bjk taraftarı hay Allam ya.. Dip: Bomba![signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: kfg, 07 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Oy verince "Oy vermek için gerekli şartlara sahip değilsiniz." diyor... Gerekli şartlar nedir ki ? said: Pyro, 07 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: 1 temmuzdan önce kayıt olmak ve ko bölumunde 50 msja sahip olmak. Öle bişi olması zor Onur[signature][hline]Krwlng in my skiN
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet.Ona dikkat etmemiştim ama hiç sevmedim oy puanı ,gücü vb.. Hayırlısı bekleyip görücez.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 burial sen yanlı$ anlamı$sın sanırım o puan verdıgı ko bölumundekı msj sayına göre.mesela ben oy kullandıgım gune kdr 54 post atmı$ım ko bölumune ve 2 puan degerınde demı$tı o zmn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Pyro, 09 Temmuz 2005 11:10 tarihinde demiş ki: burial sen yanlı$ anlamı$sın sanırım o puan verdıgı ko bölumundekı msj sayına göre.mesela ben oy kullandıgım gune kdr 54 post atmı$ım ko bölumune ve 2 puan degerınde demı$tı o zmn. ko bölümündeki mesaj sayına göreyse ne mutlu.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 öyle mrk etme.ztn öyle olmasa ko bölumune daha önceden hıc ugramamı$ adamlar mod olurdu msn lıstı sayesınde =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet ko bölümüne göre puan sanırım. Bende 2 oy kullanabildim. 80 msjım varmış.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Anlamadım 2 kere mi oy verdin???[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 post sayısın göre puan verıyor oy degerı olarak. 2 puanlık oy kullanmı$ yanı ark.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayır 2 oy kullanabildim diyor.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 2 puanlık oy olucak ı$te o,yanlı$ yazmı$ hala ne dıretıyorsun =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Direncim kuvvetli benim, Türkçeyi levrek yaparım :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yok kaksi 2 oy değil. 2 puanlık oy kullandım. Yanlış yazmışım :D.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Öne çıkan mesajlar