Harunnet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beyler kusura bakmayın yanlış yere açıyorum ama şu şarkının sözlerini bilen varmı :'( plss
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kank kokusu alıyorum[signature][hline]go2hell
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bılıosan nıye acıosun[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Nee ben tam olarak anlamadım ama bir de bana anlatır mısınız ne oluyor :)[signature][hline]Cay,coffea patunyım - Biva,vodka palyıjım
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 muhauahuahua arkadaş mrk etme bu sölediğin burayla doğrudan alakası var puauah uo emulatorlerinde şarkının sözleri zuhau[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 onun yerine şarkıyı indirsenize??? daa kolay olmaz mı yani ha şarkı var da sözlerini arıyorum diyorsanız enteresan yani...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şarkıyı bulmak zor bu aralar .. Süper şarkıydı hehe KAN KAN KAN İSE KAN BUGÜN ALICAZ CAN CANİ EŞKİYADAN[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Neler olur neler biter bilemem ölüm beni istiyorsa karşı gelemem Korkum yok ama beni sevenler için yaşamam gerekliyse kolay ölemem Hesaplaşma vakti başka yollar bitti sıra kılıca geldi davran hadi Çek kılıcını bütün nefretinle kafanı benenimden ayırmak için boynuma doğru salla ama sakın ıskalama ikinci bir şansın olmayacak asla dinledikce yazacam editleyip[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 10 Temmuz 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben siteme upload edeyim o zaman. çekersiniz.[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://www.geocities.com/draculavigorous/Honor.zip Hiçbir sakınca yoktur indirmenizde. Yalnız gene de biriniz antivirüs taramasından geçirin. Bende antivirüs yüklü program yok.Bilgisayarı çok kastırıyor diye[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 10 Temmuz 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bi de virüs taramasından geçiren arkadaş buraya yazsın temiz yada kirli diye :D[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar