MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya profosöeürü kovaladım kaçtı şimdi ne yapacam bu bolumde?[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 O bölümde yapman gereken earth elemental kılıklı ghost'unla yeri sarsarak kitabı düşürdükten sonra profesör silahla gelecektir, onu korkutup kaçırıyorsun, sonra çocuklar gelip ayini tamamlıyorlar bitiyor bölüm diye biliyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya salaklar ayini yapmıyolar ya:( ööle ayakta bekliyolar?[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Kitabın yerde ve çocuklardan hiç birinin kaçmamış olduğundan emin misin? Bir de profesörü tamamen iptal ettin değil mi yani kısa süreli falan kaçmadı?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ewet ikisinden de eminim. ordaki erkek olanlar bodrum katında ööle bekliyolar.kız olanda evde dolaşıp duruyo.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Alala, kız olan niye evde dolaşıp duruyor bir saçmalık var bu işte ya?!?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 tmm bu sefer geçtim. adamı kaçırttım geldiler ayini yaptılar.ama gelen manyak bişeydi ya.saol.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar