Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışveriş Çılgınlığı

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

@sheref : evet ehhe, bugün gözlerimle tanik oldum o olaya.
Arkadasimla geziyorduk öylesine 22 yasinda,
''Ne alirsan 1euro'' gibi bi tükkan var.
Icerdeki seylerin hepsi her ne kadar 1euro olmasada baya ucuz.
Arkadasim topladi herseyi , ''aman noolcak nasi olsa ucuzz ehiii'' gibilerinden konusuyodu.
Sonuc mükemmel oldu:
''cok ucuzmus canim ehiiii '' *yüzü kizarir ,dumur olur o_O ödeyecegi parayi görünce.*[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 09 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 09 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
medeni karpuz audhas bide indiirm olunca indirim olmadıgı zamanki kadar alıyorlar yine ama daha cok tutuyor bu nasıl indirim:P

said:
sheref, 09 Temmuz 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
sanıyo musunuz ki indirim olduğu zaman mağzadan daha ucuza çıkılıyo...
indirim yüzünden ihtiyaç harici şeyler bile alınıyor

aynisini soylemisiz be kardesim benim ehuhue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginç ama alışveriş yapmakdan nefret ederım ! çok gerekli olunca anca ozamn . (kotum yırtılır, giyilcek bişi kalmadıysa.) ayrıca kızlarla alışverişe gitmekdende nefret ederım. hiçbişiyi beğenmezler , sürekli soru sorarlar .. yakışmadığını sölesen bir kabahat yakışdı desen ayrı bir sorun.. renk , beden, üstüne yakışcak, altına ayakkabı ,, katlanılcak şey değildir. ayrıca aynı anda aynı kıyafetı deneyen kızlar birbirlerıne karşı çok acımasız ve kıskanç olurlar , ozamn o alanı terk edın : )
Sosyal ağlarda paylaş

valla en iyisi büyük alılveriş merkezleri

kapıdan girer girmez belli bi saata anlaşacaksınız, yemği beraber yiyceksniz sonra tekrar ayrılacaksınız, ve yine belirlenen bi satte çıkış kapıında buluşacak sınız...güzel bi gün !! Ben öle ypiyom valla[signature][hline]|Sul of Eclipse| <----MBH MRifle----->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende o cins bişi var..
Kredi kartımda para olduğu zaman çoğu kıyafete gider..
o yüzden en fazla 2-3 gün kredi kartımda para olur :)
öle manyağı değilim ama napiim seviorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 seneyi aşkın süredir ailemle alışverişe filan gitmemkteyim. Incık cıncık heryerleri geziyorlar artık eve gelip oturunca uyuklar vaziyete geçiyorum direk. Bence insanların bir kısmı ucuza bir şey gördümü direk girip alıyor. Güzel durur şurda giyerim arkadaşlar görür yakışmış der filan diye.

Şu andaki görüşüm böyle ama biraz daha büyüyüp kendi paramı kazandığımda ne yönde değişir bilemicem..[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

alisverise bayilirim.
anneyle gidince daha da super olur parayı hic dert etmezsin. bi magazada diil bi kabinde bile 1saat gecirebilirim sıkılmam=) durmadan yeni yeni seyler giymek ustune, ayna karsisinda pozlar vermek falan. sonra da içinde en guzel gözüktüklerinin senin olması. daha guzel nhe olabilir ki?=)

ama baskası için alisveris yapılıyosa kabus. gider abuk subuk kıyafetler dener sinir olursunuz. zaman kaybı gibi gelir.
en iyisi verin bana limitsiz bi kart düşünmeden harciyim=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...