Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlar. sanırım 98-99-2000 seneleriydi. NumberOne'da sürekli yayınlanıyordu. Söz yoktru. Sadece, na nana, na nana gibi bişiler vardı. Bir kadın kumsala gidiyordu, pat sonra kumların arasından aşağı atlıyordu. başka bir yere düşüyordu. şarkı oynak bişi. ya grubun ya da şarkının adı mambo gibi bişi olabilir. mambo italiano değil =D hatırlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum. sağolun.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 benim de aklıma o geldi de söz yok diyor...[signature][hline]peace!
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Eğer bildiğimiz Life is life la la la, ise değil =D[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Faust, 09 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki: na nana, na nana memory remains? :P[signature][hline]Burned and back... But still we stand ablaze!!!
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 =P ya burada kafayı yemek üzereyim. yardımcı olun arkadaşlar.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehueh ne yaptın sen Infernal soz yok dedi lol.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aa dur neydi o yaa, hafif elektronik bi müzikti galiba, groove armada nın bi parçası olabilirmi acaba?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 groove armada zannetmiyorum ama. aresten bir aratıp tüm şarkı isimlerine bakayım. görsem hatırlarım.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi klibi hatırlıyorum, melodiyi hatırlıyorum parça ismi gelmiyor bi türlü :) bak benimde aklıma takıldı şimdi :) sanki ünlü bi dj mi yapmıştı? oakenfold da diyesim geliyor, ona da bi bakmak lazım :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dıdıdı dıı dıdı diye anlatmaya çalışın anlarım :P[signature][hline]peace!
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi yok groove armada değil. mambo cafe dedim atladım, değilmiş. but i feel good'a baktım. o da değil. YA NEYDİ ULAN BU[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Fat boy slim- Get get down[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hah buydu işte doğru hatırlamısım dj olayını :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 edit: Yanlis mesaj, sarkiyi indirip bakiorum. [Bu mesaj Faust tarafından 10 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ABİ BUYMUŞ YA. allah razı olsun. =D[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Fakat şarkı adı nedir? Fatboy Slim olarak geçmio. Sadece dosyası GET GET DOWN.mp3 rastgele indirdim.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kahretsin ya bendeki müzik/video bilgisi beynimin yarısını kaplıyo ztn.. başka bişide bildiim yok :) o şarkıya gıcık olduğum için unutmam mümkün değil[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Eheuha, hocam sağol yaa =D Çok süper oldu, yoksa bütün gün uyuyamicaktim. Sağol![signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bir de Gala'nin vardi böle : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hani bide bi kadin vardi... durmadan kosuodu birileri kovaliyodu.... o'da na nananaanaaa na na na naaa naaa naaa.. diye gidiyodu... hatirliyamadim ismini , o sandim ilk basta ben =) google'da bile aradim [signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Önemli değil..sen saol.. =) @Vanille..video yu anlatsana biraz.. Hani kadın dj..herifler arkasından kovalıyo..techno bi şarkı değil mi?![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yok be, Gala'yi dio iste[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bilmiyorum ben neyi dedigimi =) Galadir evet evet.. kesin... indirip dinlerim birazdan...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 imzan harika bu arada =)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Öne çıkan mesajlar