Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Beyler oyunu açıyorum ; optionsdan ayarları yappıyorum, yüklenerek denedim fark etmedi, en düşüke getirdim fark etmedi. Şampiyona olan bölüme girince adını yazıyosun geçiyosun video geçiyor bembeyaz ekranda kalıyor ama bilgisayar takılmıyor alt tab la wine dönebiliyorum ; aamaa fre race gibi olan bölümde şimdi adını unuttum çok rahat yarıışıyorum oyuna giriyor güzel güzel oynuyorum ama şampiyona bölümünde bembeyaz ekranda duruyor ne yapabilirim ? 3 no Cd nın ıcındekı cedoclerıde yuklşedım dx9 a yuklu . [ buyrun ] [Bu mesaj Leopoldin tarafından 26 June 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Cd den bozuk olabilir o bölüm.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Soylendimi daha evvelki konularda bilmiyorum ama cd nin icerisinde bi readme dosyasi var kisayola eklenen parametreler bak bakalım belki butur bir takilma ile ilgili br aciklama ve parametre vardir[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 teşekkür ederim arkadaşlar urza senın methodu uygulucam artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 belki ekran kartı nın ynei sürücüleri ile çakışan biş ivardır orda[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ekran kartın Ati sanırım...Ekran kartı driver ayarlarından V-sync on yap düzelecek..Sevgiler.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hazır topic açılmışken sorayım beğendiniz mi oyunu[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Spartan teşekkür ederim sorun çözüldü sayende diğer arkadaşlara ttşk ederim.Bence oyun mükemmel free race yapmaktan sıkılmadım şimdi uyumak haram bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar