Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Şu an deli gibi silah arıyorum... Hadi aradığım silahları buldum bulmasına da para biriktiremiyorum. giriyorum Abyss Dungeon'a yaklaşık 10-12 tane abyss gem buluyorum. "ulan bu sefer bunları satıcam, para lazım" diyorum. Gidiyorum Moradon'a her seferinde exchange yapıp bütün abyss gemleri bitiriyorum. Ya bi insana 5 defa üst üste cursed upgrade scroll çıkar mı ya??? Benim sorum şu... Bu anasını sattımının Gemlerinden güçlü silahlar çıkıyo mu? Vallahi kumar haline geldi bu iş, bıktım ya... Eğer çıktı diyosanız bi zahmet özelliklerini de yazın da eğer işime yaramicak şeyler çıkıyosa denemiim hiç. (kırk yılın başı chitin helmet çıktı, nankörlük etmeyelim di mi :))
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bildiklerim; Shard,mirage Raptor,glave,slayer İron bow Elixir Chitinler [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 18 Ocak 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 be üzerimdekileri chitnleri bir glave ve bir shard cıkardım[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Aha da bak şimdik taze taze abyss deyim, 3 tane buldum. Al bunnarı, sen şanslısın galiba... bana bi kıyak yap :P ne bilim ya, şans lazım şaaaaannnnnssss... Canada'dan bi kızla arkadaş oldum dungeon da. nasıl exchage ediceğini söledim. Kız da yarım saat uurastı bi tane gem bulabilmek için. exchange etmeye gittik. İlk denemesinde chitin pauldron çıkardı, sonra bana hediye etti :) Bana da yine abuk subuk bişi çıktı...
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bana shard cıktıında 58 tane oynamıştım 3 taneye shard cıksa oooooooooo oyun iflas eder :-P :-P :-P[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gemlerinizi en az 35 tane oynayın zararlı cıkmazsınız emin oun ben hiç zararlı cıkmadım :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İşte sorun burda hiç 35 tane toplayamadımki:)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benim arkadaşlar 100 100 basıyolar ama onlar mage lvl 62 olsun abi 2 gün sabredin toplayın öle oynayın[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya pazarda 56x küsür gem satan adam gördüm bunlar malımıda bozdurmuyor yoska bi bidiklerimi var:D Bi de dün arkadaş Xgenonda 4 abyss den mirage çıkardı (DRAC)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 milyonda bir olur onlar dostum sen beni dinle ben hiç zarar emtedim cıkan chinler ooooooooo kurtarıyor 30 yada 35 bas en az[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahada acemi gelmis foruma:) Areste her sey abartılı zati adamda 56x gem olmasına sasmamak lazım :) çıkan itemi değil shard mirage dinazor çıksa sasmam orda :P[signature][hline]PRaXToR Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı National Point: 101 Manner 465
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 En güseli dün abysse gittim lvl 51 assasin arkadaşla kat birden başladık orcları kesmye pelerin yok lvl 60 eywallahımız yok kat 5 e kadar kaçtane orc gördüysek 2 şer kes yardık :D süperdi yine yapıcaz :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
LoRD_SaiNT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Daha dün mirage düştü bakın ve görün[Bu mesaj LoRD_SaiNT tarafından 19 Ocak 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 çıkmamış[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Normand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ya ne kdar arka arkaya yaparsan o kdar daha mı ıyı cıkıyor suana kadar ben 250 tane fılan basmısımdır hepsını aynı anda yapınca dahamı ıyı ıtem gelır anlamadım hep cake gelıyor[signature][hline]_Jack William_
eXe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet hepsini bi anda yap yoksa paso pasta çıkıo :P[signature][hline]seT By eXe
Normand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 28 tane ınventory lımıtı obur yaptıklarım bankayamı gıder ?[signature][hline]_Jack William_
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: eXe, 20 Ocak 2005 07:46 tarihinde demiş ki: evet hepsini bi anda yap yoksa paso pasta çıkıo :P kekler ve böreklerde cabası :rock:[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Normand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 :D Arka Arkaya 4 kere kek dustu sonra 3 kere uprade scroll lvl 2 ıken abys se gıttım partye gırdım 2 abys geldı ılkınde caka ıkıncısınde ıron crosbow gelmıstı ehehhuehu[signature][hline]_Jack William_
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaa anlamadigim konu o kadar manner kasip zaman geçirioz arkadasta ne manner var ne bisey topu topu 78 manner :) adama iron crosbow(2 kere),mirage dagger,bes,elixir çikti ben koptum 8-) ya bu kadarda olmazki çikan 10larca chitini saymiyorum banada çika çika bi bes bide chitinler çikti hep :([signature][hline]LuciferTR
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben de bol miktar da cake çıkarttım tabi bunda manner in bir etkisinin olduğu soleniyor 120 manner var arada 1-2 chitten düşüyor... tabi 10 ar 15 er basiyom ben. bide çek sinir olmuştum 20 tane abyys den cake ve up scroll dan başka bişi çıkmamıştı...
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 la olm biraz önce de diğer topic'e yazdım, benim 155 manner point im var. Hala rice cake çıkıyo. Eğer manner la bi ilgisi varsa dooru moradon'a gidip solucan kesmeye başlicam beginnerlarla birlikte :D:D:D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
xerberg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 adamın yalan attıgı nerden bellı sımdı agzımı bozmayım Ulan Abss Gem'den Cursed Scrollmu Cıkar yar................. Upgrade upgrade Scroll Cıkar
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bak şimdi ne kadar ayıp... Arkadaşlar; 1-) Terbiyesizlik yapmayın 2-) Terbiyesizlik yapmayın 3-) Terbiyesizlik yapmayın!!!! Benim sana yalan borcum mu var? Yanlış yazdım oraya cursed diil, normal upgrade scroll çıkıyor. Ağzını bozsan yakışanı yapmış olursun. Bi dene bakalım karşılığını nasıl alıcaksın? İlla gerilim istiyosunuz ya... Çok gülüyorum böyle yapanlara.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Beyler biri yanlıs (-veya olaki hatalı yalan vs.-) bisey yazdığı zaman yok ağzımı bozmayım yok senin ... diye baslıyan cümleler kurmanın faydası ve mantığı nedir yeter artık çocuk bahçesi değil burası yardımlasma bazı konulara çözüm bulma sorunları çözme yeri burası kavga yeriniz bu forum değildir. Not: Sözüm sadece yukarda yazısı olan arkadaşa değil. Küfretmeyi hakaret etmeyi alışkanlık haline getirenleredir.[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 49 National Point: 101 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
Öne çıkan mesajlar