Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izlemediğiniz TV kanalı

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

şampiyonlar ligi maçları için izliyorum sadece. ama yeniden stardigital gibi bişyler çıkarmışlar. geçen senelerdede böyle bişey vardı ve sadece stardigital üye olanlar şampiyonlar ligini izleyebilecekti. sonra salaklar fikirlerinden döndüler ilk grup maçlarını şifrsiz vercez dediler sonra yeniden fikirlerinden döndüler şamp liginin tamamını şifrsiz verdiler. stradigital sonra tamamen kalktı. ona para verenler acıyorum. bu uzanlar çok şerefsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 23 June 2003 11:23 tarihinde demiş ki:
stardigital hala yayında da maçları kaybettiklerinden beri fazla reklam yapmıyolar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
simdi digifan club die bisey çıkarmıslar nesillerini ole surdurecekler[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

fazla bi kanal seçmem aslında
kablo tv de nzaten altı üstü 40 kalan ya var ya yok
hangi kanal da iyi bişe warsa onu izlerim[hline]Justin (09:56 PM) :
olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin
Behran (02:34 PM) :
bu arada baal nası okunuyo
Sam (25:85 AM) :
baal de beal de fark etmez nası okursan oku

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 24 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki:
İzlemediklerimi saymak zor olacak da izlediklerimi yazayım: CNBC-e, MTV, NTV, CNN Turk, VH1, MCM. Başka kanal açmam ve ihtiyaç da duymadım hiç.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555

Of tam şekil insan.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
yeni mailim ! [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...