trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 şu an için star tv yi hiç izlemiyorum. seviyesiz salakça dizileri, yalan dolan haberleri ve uzanlar'a ait olması izlemememi sağlayan başlıca etkenlerden. kumandanın ilk 10undan atılmak üzere.. hala star tv yi izleyen var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Güzel bir film varsa izlerim onun dışında izleyecek başka biişiyoksa vs[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 AVr abi hele dun aksam gizli ruh diye bi film vardı cok guzeldi bi de adventures of jackie chan kaldırılmasaydı daha çok seyredecektim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 şampiyonlar ligi maçları için izliyorum sadece. ama yeniden stardigital gibi bişyler çıkarmışlar. geçen senelerdede böyle bişey vardı ve sadece stardigital üye olanlar şampiyonlar ligini izleyebilecekti. sonra salaklar fikirlerinden döndüler ilk grup maçlarını şifrsiz vercez dediler sonra yeniden fikirlerinden döndüler şamp liginin tamamını şifrsiz verdiler. stradigital sonra tamamen kalktı. ona para verenler acıyorum. bu uzanlar çok şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 stardigital hala yayında da maçları kaybettiklerinden beri fazla reklam yapmıyolar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hot tv yi kiralayıp nev tv diye bir kanal yapmaları cabası. bak şimdi uzanlara kıl oluyorum. o yüzdende telsim yerine turkcell i tercih ettim. bak adamlara bu bile kaybettiriyoır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 trt4'ü hiç izlemiyorum ben, diğerlerini izliyorum[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Turkiyede iken belki haftada 1 saat televizyon seyrederdim oda cnn turk ntv ve cnbce di okadardi :)[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 İzlemediklerimi saymak zor olacak da izlediklerimi yazayım: CNBC-e, MTV, NTV, CNN Turk, VH1, MCM. Başka kanal açmam ve ihtiyaç da duymadım hiç.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Antimodes52, 24 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: İzlemediklerimi saymak zor olacak da izlediklerimi yazayım: CNBC-e, MTV, NTV, CNN Turk, VH1, MCM. Başka kanal açmam ve ihtiyaç da duymadım hiç.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Vayyy çok güzeeellllllll!!![hline]İmza yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bazen izliyorum.. mesaj tv - samanyolu tv falan gibi kanallarıda seyretmiyorum.[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 antimodes un dediği gibi izlediklerimi yazsam daha iyi: cnbc-e, atv, mtv, discovery channel, history channel, national geographic, ntv, trt-1(iyi filmler oluyor mesela yarın komplo teorisi var). Eskiden star da adam akıllı şeylerde olurdu ne bileyim bir demet tiyatro şimdi çok boş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Khirsah, 23 June 2003 11:23 tarihinde demiş ki: stardigital hala yayında da maçları kaybettiklerinden beri fazla reklam yapmıyolar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom simdi digifan club die bisey çıkarmıslar nesillerini ole surdurecekler[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hiç bir kanalı izlemiyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 FOX KİDS yönetir :D [Bu mesaj Mino tarafından 25 June 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 fazla bi kanal seçmem aslında kablo tv de nzaten altı üstü 40 kalan ya var ya yok hangi kanal da iyi bişe warsa onu izlerim[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Antimodes52, 24 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: İzlemediklerimi saymak zor olacak da izlediklerimi yazayım: CNBC-e, MTV, NTV, CNN Turk, VH1, MCM. Başka kanal açmam ve ihtiyaç da duymadım hiç.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Of tam şekil insan.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! yeni mailim ! [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 24 saat mesaj tv izlerim hiç bıkmam çok mesajlı bi tv hep mesaj veriolar :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar