aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Mirage, 06 Temmuz 2005 08:35 tarihinde demiş ki: Maltepe Anadolu Lisesi müdür yardımcımız aşmış kişi Sezai Gündoğdu lafları: "ben bişeyi iki kere demem, iki kere demeeeem!" "oğlum, esprinin şakası olmaz!" "oğlum biri hocanızı ışınlamış..." (biri hocaya kırmızı lazerlerden tutmuştur) "öğrenci dediğin uzaydaki gezegenlere benzer, rüzgar nereye eserse oraya giderler." "arka sıralarda akrobatik hareketlerin lüzumu yok" Tanımam etmem ama çok yaşa Sezai diyorum!! [:D Koptum.][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 okul muhabbetleri çok guzel yaa şimdi okula gidesim geldi[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paticikte biri demişti: ... bi sıçtı,boku hala kurumadı.Çünkü bokunu hiç kurutmadı,fırsat buldukça üstüne işedi die.Yane bi şey yapmışsındır paso övünürsün,paso bahsedersn vs..Bence anlamlı ama ..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar