sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 işte, can sıkıntısı insana neler yaptırıyor :) son eserim bu, dinleyiniz, vakit geçer, bi de yorum yaparsınız, aşağılarsınız falan hoşunuza gider. buyrun link: all your base are belong to us Lyrics: All your base are belong to us All your base are belong to us All your base are belong to us All your base are belong to us All your base are belong to us All your base are belong to us repeat verse 1 repeat chorus solo repeat chorus verse: Am G E chorus: Dm C E Am[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 09 Temmuz 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sozler daha anlamlı olsa aslında iyi olabilirmis :P Ehueh hoş ya sevdim aslında.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ehah ilham gelmedi böyle yaptım napiyim[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hic tasvip etmedim bu tur bir sarkiyi...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 burayı doldururum bu tür şarkılarla görürsün tasvipi :P[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Techomix'i var bende.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar