Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçedeki en uzun kelime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir desem cevap hemen çekostavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız olur di mi?

uykudan önce aklınıza alakasız alakasız şeyler gelir ya;
çekostavakyalılaştırabilemediklerimizden misiniz türk dil bilgisi kuralları içinde türetilmiş en uzun kelime sanırım.

artık yani :)
nıha şaka maka daha uzun ya

gurur duydum valla kendimle lol
türettim abi, türetebiliyosanız siz de türetin de görelim

evet türettim, gururluyum :-)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Oda güzel, biz sizi daha sonra arasak ta olur mu ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
turkçedeki en uzun kelime insanın kendine yakısanı giymesinden dogar..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
işte montezaus sen bunların 3ünü topladığında nirvanaya ulaşıcaksın.[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
paylaşımından nasiplenmeseniz bile illa post yollama ihtiyacı hissettiğinizde böyle şeyler çıkıyor herhalde ortaya?

tartışılacak bi başlık değil gerçi, boşverin.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Tamam kızma ya, Dinle rahatla, geşve biraz =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
misiniz soru eki olarak ayrıldıgından "misiniz" sayılmamalı bence

misiniz soru ekidir
kelime geri kalan kısımdır (yazmaya üşendim.:p)[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! "
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
Think of me long enough
to make a memory..

Mesaj tarihi:
hehheheheh cok geyikmiş bayaa :-p[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
robinson, 09 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
çekostavakyalılaştırabilemediklerimizden miymissiniz?

Ben daha psikopatım :D

miymişsiniz soru ekini uzatıyo ya =)[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
itiştiremediklerimizdenmisinizsizartismisinizsizebikafakoysamuçarmısınızsınızmısınızsizmisinizkimsinizartisimisinizmırtismisinizçikolataversemyersemyermisiniz...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
İyidir iyi..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 09 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
itiştiremediklerimizdenmisinizsizartismisinizsizebikafakoysamuçarmısınızsınızmısınızsizmisinizkimsinizartisimisinizmırtismisinizçikolataversemyersemyermisiniz...

bu ne be:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 09 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Oda güzel, biz sizi daha sonra arasak ta olur mu ?

ben bunu ogretmene 2 yıl once soylemiştim .:D oda yok ole bişi dedi:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
öhöm çekostavakya değil çekoslovakya. hem öyle bi yer de kalmadı artık.başka ülke bulun :P[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...