spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3-5 tane zibidi kanı bozuk! suratlarına tükürsek olurlar topuk Şu uykalardaki karizmaya gelin :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ilkokulda böyle şiir yazardım ben, mantıksız konular hakkında mantıksız cümleler. valla bi temize çektim mi baskıya veririm yarına, duruyo hala hepsi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Haziran 2005 06:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya bu adam tv programı sunarken zıplıyan bi adam şiir miir yazamaz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bence herkes okumalı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar