GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Saygı ve fazla kanlı olması diyorsun yani, olabilir mantıklı. Ayrıca dediğin gibi, kazayı gösteren videoda 1'14" de kafasını sola doğru çekip sonra salıyor. Ama pek bilinçli bir haraket değil gibi. Ayrıca dikkatli bakılınca 1'31" de yine ufak bir haraket var kafasında. Bir de birşey soracağım, konu ile direk alakalı değil ama aracı görünce aklıma takıldı, F1'de siliklerin kullanılması kaç senesinde yasaklanmıştı?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla yakın zamanda olduysa bilmiyorum ben yasaklandığını bile duymadım çünkü eğer bu kazayla ilgili soruyosan bu kaza olduktan çok sonraları bile kullanıldığını biliyorum ama, en azından 2000'den sonraki birçok yarışta kullanılıyodu, ya da sunucuların yalanı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kazadaki en büyük şanssızlık, kopan tekerleğin ayton senna nın kafasına carpması.zaten bunun sonucu hayatını kaybediyor.. teknik olarak bunun olmaması için dizayn ediliyor araçlar fakat ne yazık ki ön tekerlerden biri(videoyu izlemedim hatırlayamıyorum şu an) kafasına çarpıyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 süspansiyon parçası girdi abi daha önceki threadlerden birisinde kaskın alttan görülmüş iğrenç resmini göstermiştim. bu arada slickler 96 civarları mı yasaklanmıştı tam hatırlamıyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 [Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Eylül 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 1998'miş The development of the racing tyre came of age with the appearance of 'slick' tyres in the 1960s. Teams and tyre makers realised that, by omitting a tread pattern on dry weather tyres, the surface area of rubber in contact with the road could be maximised. Formula One cars ran with slicks until the 1998 rule changes came into effect, and new tyre standards were introduced in an attempt to improve the spectacle of Formula One racing by reducing cornering speeds. This led to the familiar sight of the current 'grooved' tyres, the regulations specifying that all tyres must have four continuous longitudinal grooves at least 2.5 mm deep and spaced 50mm apart. These changes created several new challenges for the tyre manufacturers; ensuring the grooves' integrity, which in turn limits the softness of rubber compounds that can be used. Kaynak yalnız niye hala slick lastiklerin adı geçiyo onu anlamış değilim burada yasaklanan lastikler ile şu anda adı geçenlerin alakası yok o zaman, yani derin izli lastiklerden başka nispeten daha düz olan (slicker/slick-er daha düz demek sonuçta) lastikler kullanıldığı için bu ifade kullanılıyor olabilir çünkü halen slicker lastik diye yabancı kanalları izlerken de NTV'de de duyuyorum ben[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Eylül 2004 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Eyvallah BlackRose. Neden devam ediyorlar, belkide alışkanlıktan, belkide 2.5 mm derinlik normal lastiklerle mukayese edildiğinde az olması olabilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya beyler.. Araştirdim biraz ama bulamadim senna'nin kaza sirasindaki ve sonrasindaki videolari, elinde olan varsa bi yere upload edebilir mi? Merak ettim çatlicam valla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya aslinda o goruntuler hala serverda duruyor:) sadece domaini bir domain simsarina kaybettik:) bir ara baska domain altindan yayinlarim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar