onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 blackrose sen moderator misin? yada paticik sivil polisi? gelene gidene firca? hele su 1 haftadir video atcam diyedeli gibi kasan arkansise bile. azcik dikkat et dikkatini ceken seyler varsa direk Yerel Yetkili(ler): Zegna,Silthans DynamicK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayır hiçbiri değilim sadece herkesin birbirine karşı biraz daha kontrollü olmasını bekliyorum, hadi kimsenin kimseye ne dediği beni ilgilendirmez diyelim o zaman insanların bana karşı hoşlanmadığım şeylere dikkat etmesini bekliyorum o kadar bunu da olabilecek en basit şekilde söylüyorum peki bu soruyu bana sorarak sen ne polisi oluyorsun şimdi? ben de biliyorum arkansisin videoları bir yerlere atmakla uğraştığını, senden önce ona ben de yardım teklif ettim burada ama bu arkansisin bana hoşlanmadığım ünlemleri kullanmasını gerektirmez değil mi? bunu söylemeye çalıştım ve kendisi de ne amaçla söylediğini ya da neyi kastetmediğini anlattı ee şimdi fırça mı atmış oluyoruz, iyice okuduğuna emin misin mesajları? istersen konunun başlarına bakıp görebilirsin, hiçbir şeyi kösteklemek gibi bir amacım yok o yüzden, size lan yuh oha demiyorsam siz de bana demeyin lütfen bundan daha basit nasıl anlatabilirim? bu olayı da uzatmaya gerek yok, kapandı gitti artık ne demeye şimdi bana hesap soruyosun? not: forumun herhangi bir bölümünde moderatör olmaya gerek yok bana atılmış bir mesaja cevap vermem ya da tepki vermem için, konu dışı bölümünde paticik yeni açıldığında forum yetkilisi de oldum ayrıca neyin nasıl modere edileceği hakkında az çok bilgim ve tecrübem var, daha yeni üye olmadım yani buraya [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Eylül 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu arada isim yanlış yazılmış yetkililer bölümüne Silthans diye biri yok, Silthanas olacak o[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Eylül 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: onlyreal, 11 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: blackrose sen moderator misin? yada paticik sivil polisi? gelene gidene firca? hele su 1 haftadir video atcam diyedeli gibi kasan arkansise bile. azcik dikkat et dikkatini ceken seyler varsa direk Yerel Yetkili(ler): Zegna,Silthans DynamicK Sen Kimsin milletin avukatımısın tobe tobe[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Haha süpermiş bura ya valla bundan sonra patinajıda takib etcem :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol siz de iyice kızıştırmayın şimdi ortamı :) pişman oldum zaten bişe dediğime diyeceğime[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Rose abi patlat şurayıda görsünler ya :) yokmu stokta 1-2 dinamit falan?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 *!off topic* emekli oldum ben dwarflık işinden :p *!off topic*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Neyse dağıtmayalım iyce konuyu Bende mrk ettim videoları olmadımı hala yaf?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 en son 3üncü videoyu upload etmekte olduğunu yazmıştı arkansis[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Eylül 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 altin cumleyi kendin solemissin neyi nasil modere edicegimi biliyorum derken. anlamadigin sen moderator degilsin lutfen konusmalirimizdan rahatsiz oluyorsan bir moderatora sikayet et onlar gerekli uyariyi yaparlar. ragnar sana gelince cevap vermiycektim ama bneim olayim su. bu cocuk 2 haftadir deli gibi ugrasiyor su videolari sie ulastirmak icin ve ustune firca yiyince artik dayanamadim. onunla beraber emekleri gordugum icin kendimi tutamadim. ha sen atlarim saldiririm diyorsan o senin bilecegin is ama bu cocuga kizilmasini kaldirmadim. said: BlackRose, 11 Eylül 2004 11:56 tarihinde demiş ki: not: forumun herhangi bir bölümünde moderatör olmaya gerek yok bana atılmış bir mesaja cevap vermem ya da tepki vermem için, konu dışı bölümünde paticik yeni açıldığında forum yetkilisi de oldum ayrıca neyin nasıl modere edileceği hakkında az çok bilgim ve tecrübem var, daha yeni üye olmadım yani buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 neyse ricam bundan sonraki konusmalarin ozel mesajlarla devam etmesi cunku iyi bir konu bozulmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 durduk yerde bişe demedim ben arkadaşım benim de bir sebebim vardı ondan söyledim bunu da defalarca yazdım yukarıda eğer dikkatli okuduysan forum yöneticisine şikayet etmekle kendisine söylemek arasında bir fark yok, ben fırça attığıma inanmıyorum çünkü, dediğim gibi uğraştığının farkındayım ve ilk aşamada bana yollamasını, webdeki alanımda host edebileceğimi teklif ederek yardım etmeye de çalıştım, bu durumda durduk yerde çıkıp da 180 derece dönüp sebepsiz yere laf söylemem zaten kimseye neyse konu monu kalmadı zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nerdeyse bitirmis uploadi bakalim videolar nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Divin, 10 Eylül 2004 22:10 tarihinde demiş ki: arkansis biraz abartmışsın tepkini, haklı olabilirsin ama hatalı biri varsa sensin ne yazık ki.. Dediğin doğru senna o virajda direksiyonu çevirip aracı döndürmek için sonuna kadar uğraşıyor ama williams'ta yapılan direksiyon mili kaynağı kırılmasıyla araç pist dışına sürükleniyor diye hatırlıyorum ben.. DC deki biraz saçma bi mantıktı, görüntülerle çelişmekteydi anlatılanlar.. kusura bakma ama sayfalarca oha yuh YUH YUH yazıları göremiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oha diyorum kendime kendim kadar sorumsuz birini görmedim F1 vidyolarımın olduğu cd mi bulamıyorum keko gibide hdd den sildim . herneyse belki bazı insanlar tepki verebilirdi kum havuzundaki kanlı görüntülere 2 vidyonun linkleri Crash National Geographic belgeseli[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ama ben yinede arıyorum adamı araçtan çıkardıkları görüntüleri bakalım cd leri bulabilecekmiyim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ikisini de indirdim, sağolasın arkansis, özellikle NG belgeseli çok iyi bir kaynak bu konuda ilk videoyu izledikten sonra aslında hiçbişe söylemeye gerek yok gibi, çok yazık olmuş, sabah sabah bütün yaşam şevkim kırıldı, insanın nasıl ya olmaz böyle bir şey diyesi geliyo adamı aracın içinde öylece dururken görünce üniversitede iken bu kadar yakın takip etmiyoduk F1'i, o zamanlar şimdiki gibi çok iyi yayınlar da yoktu yanlış hatırlamıyosam ama şimdi daha da iyi anlıyorum Senna'nın kazasının ne büyük bir facia olduğunu F1 dünyası için[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 asıl o helikopter gidene kadar görüntüler olsa o zaman ağlardın adam aracın içinde haraketsiz yere yatırıyorlar haraketsiz ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 daha aracın yanına gelmeden önce, yani etraftakiler müdahale etmeden önce sanki kafasını hareket ettiriyor gibi, ben hubların birinde kısa sürelik bir görüntüsünü daha buldum, orada da sedyede yatırılmış hali var, kıpırdamıyo ama öyle bir kazadan sonra beklediğim gibi değil en azından, yani adam tek parça olarak o araçtan çıkmış ve NG belgeselinde de söylediği gibi büyük ihtimalle de ön tekerin fırlayıp kafasına çarpması yüzünden ölmüş onca zaman geçti, bi ton değişiklik yapıldı, o zaman bile saatte 200 mile yakın bir hızla duvara toslayan bir F1 aracının içinden tek parça çıkılabiliyomuş, şu anda olsa yaşayabilirdi bile belki de bu arada hiç bu kadar defalarca izleyip fikir yürütmemiştim, öyle bir pistin (en hızlı pistti o zamanlar) bu kadar güvensiz olmasına da akıl erdiremiyorum, şu anda düşük hızda dönülen virajların bile arkasında eşşek kadar kum havuzu, mesafe vs varken hangi akla hizmetle 300 km ile gidilen bir pistte yarıçapı çok büyük de olsa böyle bir virajın birkaç metre ötesine beton duvar koyduklarını da anlayamıyorum şu anda o virajın ortalarına bir yere sonradan eklemeler yapıp hızı düşürmüş durumdalar ama yine de virajın sağ tarafını tam hatırlayamıyorum hala beton duvar mı yok mu diye...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Evet orada bence kafasındaki şeyi hissetmiyor kafasına süspansiyon parçası girdi demişlerdi bana, gerçekten kaskının kazadan sonra içinin görüntülerini gördüm , buraya yazacak kadar midem kaldırmıyor. Kaskının sağ kaş hizasındada delikler var. Kafanı haraket ettiriyorsun herşeyin farkındasın ve sonra bir acı başlıyor , kafanda birşey var , gerçekten çok iğrenç bir durum. Yanlız burada o görüntüleri kesmişler. Diğer vidyo mu hala arıyorum. O vidyoda Tv de yayın gecikmeli sanırım senna yı araçtan çıkarmalarını göstermiyor , yani5 sn direk atlıyor sahne geçiyor senna yerde , sanırım dünyanın senna nın haraketsiz bedeni ni araçtan çıkarmalasını görmesini istemediler. En şok olduğum sahne ise adama yerde müdahale ediyorlar , ayaklar birbirine yapışık haraketsiz tık yok , sora sedyeye koydular , biraz yana kaydırdılar ve kum havuzun kanı çekmesine ramen yattığı yer kadar olan kısım tamamen kan dı ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 izleyen yok galiba başka ? :D[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yüklediğin için Sağol Arkansis,sayende,bende izledim her ikisinide... F1 hakkında pek bir bilgim olmamasına rağmen,böyle bir Efsanenin basit hatalar[hatta ben buna HIRS diyorum] yüzünden ölmesi oldukca kötü : Efsaneymiş gerçekten...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bende indirip seyrettim sayende sağolasın. Benim anlıyamadığım bu sahnelerin tv'lerde neden yasaklandığı. Saygı? Fazla kanlı olması? Hataların olması? Birşeylerin gizlenmeye çalışılması? Peh, neden sorusundan nefret ediyorum...[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bence kanlı görüntüler olması ve daha sonra bu görüntülerle hatırlanılmasının istenmemesi yüzünden göstermemişlerdir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar