pscoman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben sole bisi yapmak istiyorum mesela bir irk sistemi ekledim dielimki orc bole o orcu gorduklerinde isminin ustunde Orc Master gibi bisi yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oyuncuyu orc olarak tanımlarken bir event verirsin mesela; src.events +e_orc daha sonra bu event içinde üstünde ne yazması istediğini ayarlarsın [events e_orc] on=@click message Orc Master şeklinde.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @ultraaslan O şekilde yaparsa sırf orclar değil diğer tüm player lar görür. on=@click if () message Orc Hedehödö message return 1 else message endif bu şekilde olabilir sanırım [signature][hline] i own j00 bLogger Mike [Bu mesaj Mike tarafından 09 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sanırım atmamışım orayı. yalnız senin yaptığındada iş baya uzar adam her zaman crim gözükür onun yerine on=@click if () message Orc Master endif daha mantıklı geliyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 09 Temmuz 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Fame& karma olayınıda eklersek olurdu haklısın. En son söylediğin işe yarar.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 $u Script Olayını bi kavrayamadım adam akıllı ya of allam Biri bana script dersi verse ya ozelden :)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zolt 1 kere yörünge dısı oldun. bi kere daha olmada bastan soliyim ben. Forumun hepsine abidik gubidik msg atma.[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ultra dediğin gibi olur[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar