Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaturka Domatez,haşhaş ve Buzzy

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Yemiyorum içmiyorum bunları yiyorum 4 gündür :< az önce elektrik gitti (15 20 dakka falan) gittim hemen 1 milyonluk cips alaturka 3 tane buzzy aldım geldim :< dun 5 tane buzzy yedim.Nerdeyse 4 gündür bu 2 si ile hayatımı sürdürüyoorum :< nasıl bir yaşam biçmidir bu. :< dondurma yerken üzülen adam diye tarihe geççem (3. dondurma elimde yazmayta çalışıom damlıyor Klavyeye)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 09 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
(3. dondurma elimde yazmayta çalışıom damlıyor Klavyeye)

:) Arada bana da olur.. Bi yemeğe taktım mı 3-4 gün onlarla hayatımı sürdürürüm. 3 gündür sadece tost yiyorum mesela.. Yemek yiyemiyorum..

Herhalde sıcaklardan böyle oluyor. Senin de cips+buzzy fena bir ikili değil yani.. Birkaç gün sonra sıkılırsın merak etme.. :) Hatta 1-2 hafta elini sürmezsin.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane buzzy aldım geldim :> heueeuheuhe :<

6. buzzy yi yiyorum 1 tane kaldı dolapta :< Sonu cok güzel yaa tekrar yiyesim gelio hipnayı...
[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası

[Bu mesaj Erutan tarafından 09 Temmuz 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe afiyet olsun.bi kere 3 kg dondorma yedim diye hastanelik olmuştum.( sırasıyla 1 kg dondurma-1 tabak çiğköfte-1 kg dondurma-1 tabak çiğköfte-1 kg dondurma) gece 2 de rüyamda kustuğumu görüyodum ki meğer gerçekmiş :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

kilo almadım sanırım :> hiç bi gelişme yok :> Fare gibin metabolizmam var euhe... Terliyerek veriyoruım herhalde kilolarımı... Keşke herkez benim gibin kolay Kilo verebilse.

said:
helena, 09 Temmuz 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
tatil modu bu olsa gerek

Sanırım bu olsa gerek.Ama bana hergün tatil :horace:
[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası

[Bu mesaj Erutan tarafından 09 Temmuz 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...