HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dikkat et de sarhoşken katakulliye getirip evermesinler seni :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bekaret kemerim var. Hergün giyip çıkıyorum dışarı :)[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ooo herkes sarhoşşş kardeşim ayık girin ya..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: huun, 07 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki: dogru osmanli hanedaninin soyunda var karisiklik ama koskoca anadoluya neden mal edersin bunu onu anlayamadim . türkiş gelin nedir ya ? Osmanlı hanedanında olduğu gibi, Anadolu'da yaşayan halkta da var. Herkes senin gibi "huun" lardan gelmiyor. Ermenisi, rumu, çerkezi, tatarı, arabı, moğolu vs... Benim bir önceki mesajımda "Anadolu" diye bir ibare var mı? Genelleme yaptıysamda bu topraklarda yaşayan her bireyi kastetmedim. "Türkiş gelinden" sen neyi anlamıyorsun onu söyle, bende ona göre bir cevap veriyim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yani olayın özü budur, iflas bayrağını çektim çekicem... said: forgiver, 07 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki: 2gönül şey olup samanlık seyran olsada, para ya bakar evlilik [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 babam ban hep der 1-evlenme 2-evlenceksende fenerli bi kadınla evlenme :lol: [adam tecrubeli bilio işi :lol:][signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aman abi evlenmek sakat sey, hic gerek yok : ) birlikte yasayin, napcaksiniz evlenip yahu. sonunda bir gün ask bitecek yani[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bazen konu ask yasamak degil evlenip coluk cocuk sahibi olmak oluyor . aski herkesle yasarsin ama herkesle hayatini birlestiremezsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bekarlık sultanlıktır..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben Fınlandıyada evlenıceğimdir. Norveçde ikinci tercihimdir. bu insanlara doğuşdan yapılan torpili yerınde tespit etmek için ben ordayım !! : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bir insana gerçekten bağımlı olabileceğinizi düşünebiliyor musunuz? alacağınız bütün kararlarda bi kişiyi de hesaba eklemek zorunda kalacaksınız, hayatınızın her alanında ister istemez etkili olacak, belki sizi istemediğiniz değişikliklere zorluyacak? hmm, evlilik zor iş.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evleneceğin kişiyi bir yük olarak göstermişsin , doğru insanı bulduğun zaman öyle olmaz aslında :) gerçi bulmaya niyetim yok benim :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya isterse nymph olsun evlenecegin kisi, bir yerden sonra sikilirsin bir sekilde. Korkunc ya, 50 yil yatakta ayni insanla yaticaksin[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 50 yıl sonra da mı çapkınlık yapacaksın? - Kızıııım, karşıdan karşıya geçmeme yardım eder misin? Sağol kızım, telefon numaran neydi bu arada?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar