Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenmek

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
huun, 07 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
dogru osmanli hanedaninin soyunda var karisiklik ama koskoca anadoluya neden mal edersin bunu onu anlayamadim .

türkiş gelin nedir ya ?

Osmanlı hanedanında olduğu gibi, Anadolu'da yaşayan halkta da var. Herkes senin gibi "huun" lardan gelmiyor. Ermenisi, rumu, çerkezi, tatarı, arabı, moğolu vs...

Benim bir önceki mesajımda "Anadolu" diye bir ibare var mı? Genelleme yaptıysamda bu topraklarda yaşayan her bireyi kastetmedim.

"Türkiş gelinden" sen neyi anlamıyorsun onu söyle, bende ona göre bir cevap veriyim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani olayın özü budur, iflas bayrağını çektim çekicem...
said:
forgiver, 07 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
2gönül şey olup samanlık seyran olsada, para ya bakar evlilik
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bir insana gerçekten bağımlı olabileceğinizi düşünebiliyor musunuz? alacağınız bütün kararlarda bi kişiyi de hesaba eklemek zorunda kalacaksınız, hayatınızın her alanında ister istemez etkili olacak, belki sizi istemediğiniz değişikliklere zorluyacak?

hmm, evlilik zor iş.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...